Ancestraal Bewustzijn - verbinden met je ware voorouderlijke lijn - 2020 | Life Projects

U bent hier

details

Ancestraal Bewustzijn - verbinden met je ware voorouderlijke lijn - 2020

 

Taal van de workshop: Engels

 

Met Dirk Oellibrandt, Katrien Laurens en Tareth.

Ieder van ons is verbonden met een rijk voorouderlijk intelligentieveld. Weinigen zijn zich daar bewust. Hierdoor gaat de zwaarte van karma het licht van de ziel makkelijk overschaduwen door dwangmatige emoties en gedachten. Iedereen weet uiteraard dat je aardse ouders, grootouders en zo verder….hebt, maar slechts enkelingen kunnen zich verbinden met de werkelijke wijsheid en kracht uit de aardse bloedlijn. Hierdoor kan je leven zich niet vormen zoals het bedoeld is. 

We denken dat we onze familie en geliefden kennen en deels is dat zo, maar ik verzeker je dat er altijd een veel grotere diepte in liefde en bewustzijn zit in deze relaties dan wat we beseffen. Mijn moeder is net overleden en we hadden een prachtige, liefdevolle relatie. Maar tijdens haar sterven heb ik een vrouw leren kennen die ik de vorige 58 jaar niet had kunnen zien. 

We beseffen wel dat we deels hier op aarde gekomen en deels gebouwd zijn met de genen van onze voorouders, maar tijdens het sterven geeft de stervende ook een deel van zijn licht terug aan de zielen in de bloedlijn. Dat gebeurt sowieso, maar dit bewust in dankbaarheid opnemen maakt het een onbetaalbaar geschenk. Ik ontmoet dagelijks mensen die deze geschenken na vele jaren nog steeds niet aanvaard hebben en daardoor diep emotioneel lijden ervaren.  

Maar er is ook de ancestrale lijn van de ziel/spirit waar heel weinig mensen zich van bewust zijn. Iedere ziel/spirit is deel van een spirituele gemeenschap in de subtiele, niet stoffelijke werelden. Tareth is een meester hierin en heeft al sinds zijn 6e levensjaar een sterke verbinding met een orde van spirits die hij soms ‘the elders’ noemt. Deze hebben zijn bewustzijn en helende vermogens sterk verhoogt. Ik heb dit voor mezelf pas veel later ontdekt, maar heb ondervonden hoe helend het herontdekken en openen van je spirituele ancestrale lijn is.

Het heeft in mijn leven meer bewustzijn, helende kracht en tijdloze wijsheid en weten gebracht. En vooral het gevoel dat alles goed is zoals het NU is en er voor mij gezorgd wordt. Een gevoel van diepe vervulling en eenheid. Dat wensen we iedereen toe. Vandaar deze intense 2-daagse voor iedereen die de kracht en wijsheid van zijn / haar ancestrale lijn wil ont-dekken.

Het deel maken van je natuurlijke zijnsstaat vraagt integratie in je lichaam en het aardse bewustzijnsveld. Met andere woorden het belichamen van het mannelijke in het vrouwelijke. 
Dit is waar Katrien haar kracht ligt en hoe ze deze dagen zal ondersteunen.

Een verdieping in je zielelicht en bewustzijn, initiaties, stilte, eenheid, voorbij woorden en denken……
Eren van en dankbaarheid naar je ware voorouders.
Eindelijk thuis……. rust, vervulling.

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..
Tareth

Tareth

Tareth is een bronleraar en onderwijst de éénheid en harmonie van een nieuw tijdperk dat we samen helpen creëren.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *