Alchemie van leiderschap - Module 2 - Hemel en Water - 2018 | Life Projects
Alchemie van Leiderschap
organisatieontwikkeling,
verbonden
Leiding geven en
krachten van de
met de grote
natuur

U bent hier

details

 • data: 
  ma, 05/03/2018 - 09:30 tot 21:00
  di, 06/03/2018 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  1050€ of 3650€ voor de 3 modules (1,2,3A,3B) (indien je voor alle 3 tegelijk inschrijft). Prijs is exclusief btw & overnachting. Maaltijden zijn inbegrepen.
 • locatie: 

Alchemie van leiderschap - Module 2 - Hemel en Water

Alchemie van leiderschap - Module 2 - Hemel en Water - 2018

 

 

MODULE 2: Hemel en Water

 • Element Lucht (hemel): De mentale dimensie op een meer creatieve manier leren gebruiken. Ruimte creëren voor wat er echt toe doet. Wat leid (niet drijft) je als leider?
 • Element Water: Overgave, loslaten. In de stilte van de winter herbronnen. Water als bron van vitaliteit in je leven, je leiderschap, je organisatie. De kracht van het niet weten.
 • Initiaties in de elementen lucht en water.  Dit onder andere met behulp van roofvogels en overgaveoefeningen in water. Dieren kennen immers geen bedrijfshiërarchie en spiegelen haarscherp je gedrag.

 • Hoe de elementen lucht en water vuur toe te passen in de praktijk van je leiderschap.


Ons nieuwe leiderschapprogramma is een versmelting van het oorspronkelijke Alchemie van leiderschapsprogramma en het Life Initiations programma dat op verschillende krachtplekken in Frankrijk, Zwitserland, China en Groot-Brittanië georganiseerd wordt.

Ons nieuwe programma heeft een beduidend lagere prijs, gaat gewoon door in ons Life Projects Center in Hamme (BE) en dit in de vorm van 3 modules (8 dagen in totaal). Het maakt het veel toegankelijker voor jou, je collega’s en je medewerkers. 

Deze vernieuwde formule “Alchemie van Leiderschap” helpt je als mens en als leider om nog slapend en dus ongebruikt potentieel wakker te maken en in de praktijk effectief te leren toepassen. Waar bijna alle leiderschapstrainingen het gekende potentieel stretchen of veranderen, focussen wij vooral op die velden die nog helemaal niet gebruikt worden.

Leiders geven ons als feedback dat wij spiritualiteit praktisch en de fysieke dimensie heel bruikbaar kunnen maken. Tevens dat er meer rust en “well being” komt bij individuen en teams, in combinatie met een hogere effectiviteit.

Deze training bestaat uit 3 modules van in totaal 8 dagen die indien gewenst ook apart gevolgd kunnen worden. De 3 modules verkennen belangrijke leiderschapthema’s aan de hand van de natuurelementen, de derde module is de meest praktijkgerichte en kan enkel gevolgd worden als module 1 of 2 reeds gevolgd werd.

Elke module is heel verschillend, maar heeft toch dezelfde bouwstenen, namelijk:

 1. Zelfreflectie: Waar sta ik als het over deze thema’s gaat?
 2. Nieuwe dingen ervaren, ontdekken. Initiaties in de natuurelementen. Weer aansluiten bij de onuitputtelijke creatieve kracht van de natuur.
 3. Hoe je dit nieuwe potentieel zelf verder kan ontwikkelen (door middel van tips, oefeningen…) en hoe je het geleerde in de realiteit van je werk kan toepassen.


Locatie en accomodatie:

Deze trainingen zullen doorgaan in het Life Projects center te Hamme.


Webshop

Dirk Oellibrandt schreef samen met Harm Buchholtz een boek over Alchemie van Leiderschap, u kan dit bestellen via onze webshop.  Het boek is beschikbaar in het Nederlands en Engels. http://shop.lifeprojects.be/en/7-books

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Passie voor leven en wat het volle potentieel daarvan zou kunnen zijn is eigenlijk altijd kenmerkend geweest voor Dirk.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

De Alchemie van Leiderschap - Boek

Boek - De Alchemie van Leiderschap

In ‘De alchemie van leiderschap’ verwoorden de auteurs hun droom om, via de principes van de alchemie, leiders in verbinding te brengen met de natuur en het rijke potentieel in henzelf. 
Vanuit oude wijsheidstradities en persoonlijke ervaring behandelen zij op praktische wijze een breed scala aan onderwerpen op het gebied van leiderschap, leven en organisaties. 
De lezer leert de principes van de alchemie en hun uitwerking zelf ervaren door de vele oefeningen en meditaties die in het boek zijn opgenomen. 
Elf leiders geven hun visie op aspecten van waar leiderschap en de alchemie. 
Met een voorwoord van Paul de Blot, hoogleraar Business Spiritualiteit.

Beschikbaar in onze webshop: De Alchemie van Leiderschap (Nederlands) en The Alchemy of Leadership (English)

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatieinfo afwijkt van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *