Alchemie van Leiderschap Frankrijk 2018 2de editie | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    vr, 28/09/2018 - 09:00 tot di, 02/10/2018 - 20:00
  • prijs: 
    2995 euro excl. BTW incl. overnachting, catering en vervoer ter plaatse, excl. vlucht
  • locatie: 

Alchemie van Leiderschap - Frankrijk - 2de editie - 2018
reeds gestart

 

Graag inschrijven via het inschrijvingsformulier ten laatste op 1 september 2018.

Dit traject is voorbehouden voor consultants, coaches, therapeuten, docenten, leiders of zij die reeds intens met een dergelijk traject bezig zijn. 

In het najaar organiseren wij de Alchemie van Leiderschapsreis naar de Katharenstreek (FR) van 28 september t.e.m. 2 oktober 2018.

Het Alchemie van Leiderschap programma omvat leiderschapsreizen die je door middel van diepgaande ervaringen/initiaties op krachtplekken weer in verbinding brengen met je ware potentieel als leider/coach en als mens.

Veel leiders hebben dit programma als levensveranderend beschreven.

In de afgelopen 10 jaar heeft Dirk Oellibrandt in de “Pays Cathare” menig tocht begeleid met leiders en particulieren. Hij woonde er een aantal jaren en voelt er nog steeds een diepe verbinding mee. De streek ademt naast mystiek ook een veld van de oer-Christelijke essentie uit.  Ook kent Dirk al jaren de conservator van de “Grottes de Aguzou” (een van de mooiste grotten in Europa) en heeft hij een vriendschappelijke band met de familie Bruchet die het fijne “Hostellerie Le grand Duc” uitbaten. 

Voor het volledige programma, klik hier. (PDF)

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *