Alchemie van de Wijze Man - mei 2021 | Life Projects

U bent hier

details

Alchemie van de Wijze Man - mei 2021

 

MEN ONLY


Voor mannen die willen leren om vanuit hun volle man-zijn te leven.

Onderdelen:

 • Ware mannelijke natuur: De ware natuur van man-zijn. De stap te maken van denken tot geleid worden door universeel bewustzijn.
 • Seksuele bron: Hoe je seksuele energie leren gebruiken als creatieve bron achter je levensproject.
 • Spiritueel krijgerschap: Je zwaard (acties en weg) laden met liefde en waarheid. Van angst en trots naar waardig leven als man.


Onderwerpen:

 • De ware natuur van man zijn.
 • De spirituele krijger.
 • Je zwaard ontdekken, schoonmaken, leren gebruiken.
 • Seksuele energie als creatieve bron.
 • Van ratio, naar intelligentie naar universeel bewustzijn.
 • Uit je schuld en afhankelijkheid en IN je kracht en ware verantwoordelijkheid.
 • Het ware hart van man zijn.
 • Een man van de wereld zijn.


Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

KOM OP MAN! Pak je zwaard en laat het schijnen! Leer je innerlijke zwaard kennen, zodat je het met waardigheid en plezier kunt dragen. Het te gebruiken om de ECHTE wereld vorm te geven!

Zwaardvechten is deze dagen vaak gekoppeld aan oorlog, agressie en dood. Met andere woorden: dit komt voort uit wat mensen denken over de acties van onbewuste mannen die niet weten wat de aard van zwaardvechten is.

Het lichaam en de geest van iedere man IS op zichzelf een glanzend zwaard. Maar, de meeste mannen kennen hun zwaard nog niet. Sommigen denken dat ze het niet hebben, omdat hun vader het niet aan hen heeft doorgegeven. Anderen zijn nog steeds afhankelijk van hun moeder of hun vrouw, of vrouwen in het algemeen. Ze schamen zich en voelen zich onwaardig om het zwaard te dragen.

Sommigen van hen beseffen dat ze een zwaard hebben, maar nemen het af als ze rond vrouwen zijn. Ze stellen zich op als een vader of de veilige, vrouwelijke man .

Veel andere mannen hebben een in het oog springend, werelds zwaard, dat ze gebruiken om hun bedrijf te runnen, sporten met vrienden of voor jacht op vrouwen... in het echt of in de virtuele wereld. Weinig mannen beseffen niet alleen dat ze een zwaard hebben, maar in werkelijkheid het zwaard ZELF ZIJN.

Het enige wat nodig is, is iemand die je kan laten zien hoe je het uitpakt! Het heilige zwaard heeft de potentie om te splitsen en te doden, maar zijn echte doel is om te zegenen en wakker te maken.


Deelnamevoorwaarden
Met een open geest de ware natuur en het volle potentieel van je man zijn onderzoeken.

 

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

Je Lichaam in Alchemie

Je Lichaam in Alchemie

In onze webshop bieden wij een uitgebreide instructievideo "Je Lichaam in Alchemie " aan die zowel in DVD als Download (HD) beschikbaar is.
Het ware potentieel in je lichaam ontdekken en dit cultiveren als bron van vitaliteit en instrument voor zelfrealisatie.
De eerste stap in Alchemie van Beweging & Vitaliteit is contact maken met je lichaam via adem, bewuste aanraking en zelfmassage van specifieke energiepunten. Hierdoor opent het lichaam als een bloem en wordt de energie aangewakkerd en gebalanceerd.

Deze productie omvat:

 • Je tempel reinigen
 • 5 elementen zelfmassage om te zuiveren, vitaliseren, gevoeligheid te ontwikkelen
 • 5 elementen buikmassage
 • Adem als sleutel tot balans, levenskracht, zuivering
 • Seksuele essentie als bron van vitaliteit en spirituele groei
 • Voeding op 4 dimensionaal vlak
 • Helende Klanken

Je zal verbaasd zijn welk levenskrachtpotentieel er in je lichaam vrijkomt door er de juiste aandacht aan te geven!

Meer info:

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *