Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes - september 2022 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 09/09/2022 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 220,- incl BTW (excl maaltijd)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes dag - 2022

ALCHEMIE VAN CREATIE: DE 8 KERNPRINCIPES VAN WAAR LEIDERSCHAP

Ongeveer 15 jaar geleden, zomaar uit het niks, kwam bij mij het idee op om met leiders en hun organisaties te werken. Ik zag het als een avontuur en een leerproces, maar had toen al het gevoel dat ik hierin iets had bij te dragen. Ik heb ondertussen bij vele bedrijven gewerkt uit ongeveer alle sectoren. Gaande van de overheid, topsport, grote bedrijven tot gevangenissen, scholen… Met de leiders van deze organisaties bezocht ik krachtplekken en spirituele meesters over heel de wereld. Velen vertelden me dat ze me zeer erkentelijk zijn voor wat dit in hun leven veranderd heeft. Zelf deel ik die dankbaarheid, maar voel ik ook dat het tijd is voor een wijziging van koers. De huidige wereldse crisis heeft me zeker geholpen om dit helder te zien.

De meeste leiders die nu aan de macht zijn hebben zo een sterke gehechtheid aan het systeem en hun positie, dat ze niet zien wat er zich echt afspeelt en ook niet zinnens zijn om dingen echt anders aan te pakken. Het huidige systeem is nochtans niet meer levensvatbaar en kronkelt zich nu in alle mogelijke bochten, voor een zekere dood. 

Maar er zijn ook echte leiders. Leiders die waarheid en waarden op de eerste plek zetten en niet gehecht zijn aan hun positie en materiële rijkdom. Deze leiders komen deels uit het bestaande systeem, maar er zijn nog vele andere potentiële leiders die zelfs nog niet beseffen dat ze leiders zijn. Natuurlijk leiderschap komt immers niet voort uit een mentaal plan of manipulatie, maar uit de congruentie van je woorden en acties. Met andere woorden, het is een natuurlijk gevolg van je zijnsstaat en de realisatie van je Life Project. Je vermogen om natuurlijk te creëren. 

In onze nieuwe aanpak hebben we de oude naam ‘Alchemie van Leiderschap’ vervangen door ‘Alchemie van Creatie – Waar Leiderschap’. Deze training is open voor leiders uit het bestaande systeem, zij die het verlangen voelen om hun natuurlijke leiderschapskwaliteiten te ontdekken en ook voor studenten die de jaartraining Alchemie van Leven volgden en nu werken om hun Life Project te creëren. 

Voor mezelf zijn hierin de 8 Kernprincipes van Creatie mijn belangrijkste ontdekking van het afgelopen jaar. Het gaat om de kunst van te leven en te creëren zoals alles in het hele universum dat doet. Wij, als mensheid, zijn het sinds ongeveer een eeuw helemaal op onze eigen manier gaan doen. Met alle gevolgen van dien. 

Wijsheid zegt dat het goed is om weer te luisteren naar wat echt en onveranderlijk is. En dit kan!

Waar gaan deze 8 kernprincipes over? 

Hoe zou het zijn om je weer aan te sluiten bij die organisaties die al miljarden jaren echt succesvol zijn? Tijdens deze compacte workshop spiegel ik de wetten die de natuur, de aarde en het universum gebruiken, met hoe wij mensen ons organiseren en dingen doen. Overal in de kosmos is er dezelfde wetmatigheid van hoe het leven werkt. Doordat wij als mensen dat anders doen is het succes dat we kunnen realiseren beperkt. Daar ligt een enorm potentieel te wachten voor elke leider die klaar is om dit te zien.

Wat kan je verwachten van deze dag?

 • Ik neem jullie graag mee in de ‘kernprincipes’ van Alchemie van Leiderschap. Dit filmpje geeft je alvast een gevoel https://youtu.be/QIFeW--o2NI  Het zal je helpen om duidelijk te krijgen waar jij staat en wat momenteel de prioriteit is in je leven en je werk. 
  1. Alles groeit vanuit de kern
  2. Het ware potentieel ontdekken
  3. Echte verbinding
  4. Natuurlijke orde: de juiste plaats
  5. Het samenbrengen van ervaren en begrijpen
  6. Omring jezelf goed
  7. Vorm volgt energie
  8. Natuurlijke orde: heilige geometrie
 • Natuurlijk is er ook het leren van en delen met elkaar. Laat ons uitzoeken waar momenteel je prioriteit ligt en hoe je daar nu mee aan de slag kan gaan.  

 

 

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *