Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes - ONLINE - November - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  di, 12/11/2024 - 15:00 tot 18:00
 • prijs: 
  € 95,- incl BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes - ONLINE - November - 2024
online

 

ALCHEMIE VAN CREATIE: DE 8 KERNPRINCIPES

WAAR LEIDERSCHAP

Hoe slagen leven en de natuur erin om alles om ons heen te creëren met ontroerende schoonheid en een hoge graad van perfectie? Hoe zou het zijn om je weer aan te sluiten bij deze organisaties die al miljarden jaren echt succesvol zijn? Wat zijn de wetten, de stappen in het businessplan van het leven en hoe kunnen we deze als mens aanleren en even efficiënt leren toepassen?

Met dit thema heb ik me 20 jaar lang tot de bestaande leidersgroep gericht.  Er zijn zeker uitzonderingen, maar ik heb geleerd dat de meeste leiders die nu aan de macht zijn zo een sterke gehechtheid aan het systeem en hun positie hebben, dat ze niet willen of kunnen zien wat er zich echt afspeelt of gewoon niet bereid zijn om dingen echt anders aan te pakken. Het huidige systeem is nochtans niet meer levensvatbaar en kronkelt zich nu in alle mogelijke bochten, voor een zekere dood. 

Wat we nodig hebben zijn Leiders die waarheid en waarden op de eerste plek zetten en niet gehecht zijn aan hun positie en materiële rijkdom. Deze leiders komen deels uit het bestaande systeem, maar er zijn nog vele andere potentiële leiders die zelfs nog niet beseffen dat ze leiders zijn. Natuurlijk leiderschap komt immers niet voort uit een mentaal plan of manipulatie, maar uit de congruentie van je woorden en acties. Met andere woorden, het is een natuurlijk gevolg van je zijnsstaat en de realisatie van je Life Project. Je vermogen om natuurlijk te creëren. 

'Alchemie van Creatie' zorgt ervoor dat natuurlijk leiderschap vanzelf komt boven drijven.  Deze training is open voor leiders die werken in het bestaande systeem, maar evenzeer voor zij die het verlangen voelen om hun natuurlijke leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en gedreven zijn om hun Life Project te creëren. 

Voor mezelf zijn de 8 Kernprincipes van Creatie mijn belangrijkste creatie van het afgelopen jaar. Het gaat om de kunst van te leven en te creëren zoals alles in het hele universum en de natuur dat doet. Wij, als mensheid, zijn het sinds ongeveer een eeuw helemaal op onze eigen manier gaan doen. Met alle gevolgen van dien. 

Wijsheid zegt dat het goed is om weer te luisteren naar wat echt en onveranderlijk is. En dit kan!

Waar gaan deze 8 kernprincipes over? 

Tijdens deze 3 uur durende online workshop beschrijf ik in detail het 8 stappen businessplan dat het leven en de natuur gebruikt en vergelijk ik het ook met hoe wij mensen ons organiseren en dingen doen. Overal in de kosmos is er dezelfde wetmatigheid van hoe het leven werkt. Doordat wij als mensen dat anders doen is het succes dat we kunnen realiseren beperkt. Daar ligt een enorm potentieel te wachten voor elke leider die klaar is om dit te zien.

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Ik neem jullie graag mee in de ‘kernprincipes van Alchemie van Creatie. Het filmpje hierboven geeft je alvast een gevoel. Het zal je helpen om duidelijk te krijgen waar jij staat en wat momenteel de prioriteit is in je leven en je werk. 

 1. Kern
 2. Ziel
 3. Verbondenheid
 4. Plek
 5. Balans
 6. Eenheid
 7. Resonantie
 8. Oogst

Je zal niet enkel de 8 kernprincipes van creatie aanleren. Je zal ook oefeningen en tips krijgen die je zullen helpen om duidelijkheid te krijgen over waar jij momenteel staat, waar je prioriteit ligt en hoe je daar nu mee aan de slag kan gaan.

PRAKTISCH:

- De les gaat door via Zoom.

- Je kan meedoen op het aangegeven tijdstip, of nadien kijken met de opname. Deze blijft 1 Maand beschikbaar.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *