Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes - In de praktijk - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  do, 07/03/2024 - 09:30 tot 17:30
  vr, 08/03/2024 - 09:30 tot 17:30
  do, 27/06/2024 - 09:30 tot 17:30
  vr, 28/06/2024 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 695,- incl BTW (excl maaltijd & accommodatie, incl boek 8KP)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes - In de praktijk - 2024

Dit is een verdiepingstraining, om deel te kunnen nemen is het nodig dat je al één van de volgende trainingen hebt gevolgd:

 • Alchemie Van Leven - de jaartraining (live of online)
 • Alchemie van Creatie - 8 Kernprincipes​ dag

De 8 Kernprincipes vormen de kaart die de natuur gebruikt om alles te manifesteren: van het atoom tot het universum zelf. Enkel wij mensen doen het anders… met alle gevolgen van dien. Na 30 jaar onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat de enige manier om vol-uit en vervullend te leven, is door deze levenswetten te volgen, ze te bestuderen en ze te leren toepassen in alle aspecten van je leven. Want kijk maar om je heen, hoeveel mensen ken jij die echt in overvloed leven? Die echt rijk zijn? Echt vrij zijn in hoe ze leven en creëren? Heel weinig… en dat komt omdat ze de levenswetten (= de 8 Kernprincipes van Creatie) niet kennen.
 
Deze ‘Alchemistiche, Creatie-Playshop’ is bedoeld om de deelnemers een diepere helderheid te geven over wat hun ware levensproject is, hoe dit aansluit op hun zielsmissie en hoe ze dit stap voor stap kunnen materialiseren. Een aanrader dus voor zij die onze ‘Alchemie van Leven Jaartraining’ gedaan hebben. Deze training zal helpen om dat wat ze innerlijk ontdekt hebben, nu extern te gaan verderzetten in hun levensproject. Maar deze training is net zo goed voor leiders, managers en ondernemers die al kennis gemaakt hebben met ‘Alchemie van Leiderschap’ of de ‘Alchemie van Creatie – 8 Kernprincipes’ en hun bestaande organisatie willen herorganiseren volgens de alchemistische principes. Een proces dat eerder van buiten naar binnen gaat.

We zullen tijdens deze 2x2 dagen dieper ingaan op elk van de kernprincipes en tegelijkertijd de deelnemers leren hoe ze deze op maat van hun leven en hun levensproject kunnen toepassen. 

Het zal gaan om een combinatie van theoretische lessen, praktische oefeningen en opdrachten om tussen de lessen in mee bezig te zijn. Het vraagt een verlangen en evenzeer een bereidheid om de oorspronkelijke levenswetten weer actief in alle aspecten van je leven te leren toepassen. In wezen is dit niks meer dan ‘weer natuurlijk leren zijn en leven’. Ons doel is om je verder te helpen bij de realisatie van je levensproject. Wat dat ook is en wat daar ook voor nodig is. Het is ook onze droom om meer mensen te helpen om in ware overvloed en vervulling te leven. Het zijn zij die wakker en natuurlijk zijn en handelen, zij die in overvloed en onthechting kunnen creëren en weer loslaten, die de waarlijk nieuwe wereld zullen laten ontstaan.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *