Alchemie Van Bodywork - The Deep Dive - Into Practice - 2025 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 17/01/2025 - 09:30 tot 17:30
  za, 18/01/2025 - 09:30 tot 17:30
  zo, 19/01/2025 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 417,- incl BTW (excl. accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie Van Bodywork - The Deep Dive - Into Practice - 2025

THE DEEP DIVE IN DE PRAKTIJK
HET VERSMELTEN VAN DE ALCHEMISTISCHE INGREDIËNTEN

Open voor iedereen die al "The Deep Dive initiations 1&2" heeft gedaan.

Alchemie Van Bodywork is een bewuste aanraking die voortkomt uit de intelligentie die het 'lichaam doet werken' en dit zeer hoog niveau van perfectie drukt zich uit in 'gezondheid'.

Het gaat niet om het toepassen van technieken in een poging om deze diep verborgen intelligente bron van het lichaam aan te raken. Het is een wegzinken in die bron en het op een gepaste manier uitdrukken.

De  'Deep Dive Initiaties' die we vorig jaar lanceerden, heeft velen van jullie een diepgaande ervaring gegeven om echt IN het lichaam te zijn via het zinken door het donker. Maar hoe passen we deze ‘Alchemical Touch’ toe op andere lichamen?

Dat hebben we het afgelopen jaar met een grote groep gemotiveerde studenten verkend tijdens 6 online lessen. De honger om deze ervaring bij velen te verdiepen is groot, daarom heb ik besloten om deze topics in een 3-daagse workshop te doceren. Dit zijn unieke teachings die ‘Innerlijke Alchemie’ en ‘De kunst van bewuste aanraking’ samenbrengen. Het is wat mijn aanraking en behandelingen diepte en impact geeft. Mocht je deze lessen hebben gemist, dan kun je ze hier nog kopen: https://shop.lifeprojects.be/nl/home/40-alchemie-van-bodywork-the-deep-dive

Waar past deze training in het programma ‘Alchemie van Bodywork’? De 'Full Body Treatment' en 'Alchemie van Bodywork Essentials' zijn perfecte manieren om de aard van dit werk in een praktische en ook een meer subtiele vorm te ervaren. Voor degenen die deze oude kunst dieper willen bestuderen, hebben we de 5 'Alchemie van Bodywork-trainingsmodules'. Ze leren studenten hoe de natuur deze geweldige yin-bron tot uitdrukking brengt door middel van de 5 elementen. De 'Deep Dive into practice' onthult de subtiele ingrediënten achter de zichtbare wereld, die de magie creëren in een Alchemical Touch.

De ingrediënten waar ik het over heb zijn:

 1. Being in touch
 2. The breath of life
 3. Liquid light
 4. Mind like water
 5. Touching through the dimensions
 6. The Alchemical Touch, waarin alles samen komt

Wat kun je verwachten?

 • Het verdiepen van meerdere van bovenstaande thema's, afhankelijk van het groeps- intelligentie veld.
 • Een initiatie in het intelligentie/bewustzijnsveld waar ik mee werk tijdens mijn behandelingen en lessen, ondersteund door het veld van spirituele wezens dat we ‘de Lineage’ noemen. 
 • Je ervaring met ‘Alchemical Touch’ verdiepen, zodat je de taal erachter kunt gaan begrijpen en deze kunt toepassen in je eigen behandelingen.
 • Verdieping van een unieke benadering van aanraking.

Voor wie?

 • Voor jou, als je ernaar verlangt om je vermogen om te voelen en bewust te zijn in je lichaam en energieveld wilt vergroten.
 • Ook als je wilt leren hoe je de impact van je aanraking kunt vergroten.
 • Een aanrader voor Bodywork-lovers en professionele bodyworkers / healers.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *