Alchemie van Bodywork - The Deep Dive - december 2020 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  ma, 14/12/2020 - 19:00 tot 20:30
  ma, 21/12/2020 - 19:00 tot 20:30
  ma, 11/01/2021 - 19:00 tot 20:30
  ma, 25/01/2021 - 19:00 tot 20:30
  ma, 08/02/2021 - 19:00 tot 21:00
 • prijs: 
  € 195,- incl. BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie van Bodywork - The Deep Dive - december 2020
exclusief

Deze reeks bestaat uit 4 intiaties. Deze zijn vooraf opgenomen en zullen worden verzonden op 14 dec, 21 dec, 11 jan en 18 jan telkens rond 19u. Aangezien het om OPNAMES gaat (dit is geen live cursus - de opgegeven uren zijn louter indicatief) kan je ze beluisteren wanneer je wil. De 4 initiaties bestaan steeds uit een audio en video gedeelte die je kan downloaden voor persoonlijk gebruik. Je kan inschrijven tot het einde van de cursus. De voorgaande opnames zullen ze worden verstuurd eens je betaling ontvangen is.

Ziehier een introductiefilmpje over deze reeks op ons Youtube kanaal: https://youtu.be/BBK8y2BMQt4

Een diepe duik in het ervaren van het ‘ware’ lichaam.

Voor ontwaakte individuen, bodyworkers, healers en coaches.

Een van de grootste illusies op het spirituele pad is het idee dat we allemaal vastzitten in de 3e dimensie en moeten evolueren naar de 4e en 5e om vrije wezens te worden. Dit idee zet je aan tot een eindeloze zoektocht in steeds hogere frequenties, maar steeds verder weg van de aarde, het fysieke lichaam, het goddelijke vrouwelijke principe en ... de plek die ‘Leven’ voor jou heeft uitgekozen.

Alchemie Van Bodywork is de kunst van bewust aanraken, voortgekomen uit wat lichaamswerk in oorsprong is. Het begrijpen van deze oorsprong opent een vaak vergeten bron van vrouwelijke vitaliteit, die sluimert in de duisternis van het lichaam.

De moeiteloze manier om deze vitaliteit te ontwaken is door de grote moeder (vertegenwoordigd door de aarde) te vragen ons te omhelzen. We doen dit door stil en volledig aanwezig te zijn in haar vitale duisternis, waar het ware licht en leven constant geboren worden.

Moderne mensen kunnen niet wegzakken in de duisternis, omdat ze al hun angsten en illusies hebben opgeslagen op een mysterieuze plek die bekend staat als de onderwereld. Oude alchemiemeesters van tradities over de hele planeet wisten dat het principe van leven dat zich in het bestaan ​​manifesteert, werkt doordat yang wordt omarmd door yin. Zonder volledig aanwezig te zijn in deze yin, wordt het leven gecompliceerd en oppervlakkig. Het is het grote drama van deze tijd. De meeste moderne mensen zijn als verloren spermacellen die de wereld in zwemmen zonder enige herinnering aan het ei.

Deze lessen zijn eigenlijk initiaties die je helpen om dieper in de diepte van je aardse lichaam te zinken, maar ook om anderen vanuit deze staat te helpen met simpele pure aanraking. Om je vrienden en geliefden te helpen, of om in een professionele context te gebruiken. We noemen ze vaak de Body / heal / coaches. Dit kan een grote verschuiving veroorzaken in de beleving van aanraking en energetische communicatie.

Tijdens deze initiaties neem ik je mee door de verschillende stadia van dit diepe incarnatieproces, het ‘ontwaken van het leven in je’. Het kan een grote verschuiving in je bewustzijn en aanwezigheid teweegbrengen.

Je hebt enkel een oprecht verlangen nodig naar dit ontwaken.

Lichaamswerk, healing en coaching lijken 3 verschillende dingen te zijn, maar voor de alchemist zijn het gewoon 3 verschillende manieren van aanraking, met de focus op het fysieke, de energetische / ziel of het mentale / emotioneel niveau.

Zeer weinigen van hen, ja zelfs de bodyworkers, weten vaak niet, uit eigen ervaring, wat het lichaam is. Dit maakt hen, net als de healers, tot lichtwerkers. Het onvermogen om weg te zinken in de donkere energie die het lichaam en de aarde vertegenwoordigen. Dit veroorzaakt onnodige complexiteit en oppervlakkige vitaliteit. ‘Healing’ is gewoon ‘één’ worden en resoneren met het eenheidsveld. Het is de meest natuurlijke zaak.

In deze 4 sessies zal ik je vanuit mijn ervaring, energie en bewustzijn door de 4 verschillende stadia leiden van wegzinken in het ‘ware lichaam’ en het leven laten ontwaken en uitdrukken vanuit die heilige ruimte.

Dit zal ik doen door middel van een meditatief gesproken tekst en meditatie, gevolgd door een begeleide oefening die je kunt gebruiken tijdens een sessie met een vriend of cliënt. Het wordt aangeraden om de meditaties te herhalen en te oefenen om te leren hoe je het zelf kunt toepassen. De meditaties worden opeenvolgend verstuurd op 14 dec, 21 dec, 4 jan en 11 jan. Je kan ernaar luisteren wanneer je maar wilt.

De 4 initiaties zijn:

- Zinken in het aardse lichaam. Zich overgeven aan het duister, in de zee van je onderbewustzijn zijn.

- Het water laten opstijgen. De bron van vitaliteit ontwaken.

- De belichaamde ziel. Je incarnatie voltooien. Ontwaken van het ware licht.

- De kosmische mind binnenin ontwaken.

 

Deze initiaties zijn erg krachtig. Ze zijn niet aangeraden als u emotioneel en mentaal onstabiel bent. Deelnemen en toepassen op andere mensen is geheel op eigen risico.

De 4 initiaties geven je een diepe ervaring van wat Alchemie Van Bodywork is. Als je wilt leren hoe je deze staat kunt verdiepen en in sessies kunt toepassen, zijn onze 5 bodywork modules onmisbaar.

Dus hoewel dit niet voor iedereen is weggelegd, zoeken veel genezers en lichaamswerkers naar deze informatie. Deel dit dus gerust met de mensen waarvan jij denkt dat ze hier klaar voor zijn.

 

BELANGRIJK: Door deel te nemen aan deze cursus, ga je akkoord dat je de opnames enkel voor persoonlijk gebruik zal bekijken/beluisteren en op geen enkel manier delen met anderen. 

 

Taal: Engels

 

Inschrijven

Enkel de personen van wie we de betaling ontvingen, kunnen we toelaten in de cursus (of de opnames toezenden). Schrijf daarom tijdig in en stuur ons je bewijs van betaling via email, in geval van een laattijdig inschrijven.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *