Alchemie van Bodywork - Ritme 2019 | Life Projects
Alchemie van Bodywork
van natuurlijke
kracht
Ontdek de oorspronkelijke
en
aanraking
eenvoud

U bent hier

details

Alchemie van Bodywork - Ritme - 2019
reeds gestart

Alchemie van Bodywork - Ritme

Alchemie van Bodywork - modules

 

Deze module gaat over de principes van het element water. Het vermogen om je over te geven en weer te versmelten met de grote levensstroom. Het goede nieuws is dat elk lichaam zich de toestand van natuurlijke balans en moeiteloosheid herinnert

Ritme is een van de belangrijkste sleutels om de ware natuur van het lichaam te ontdekken en zo bij diepere lagen van bewustzijn en vitaliteit te komen. Als je ritme zegt dan kom je vanzelf bij geluid/muziek en beweging.  Elk levend wezen is een symfonie van geluid, licht en beweging. Als het wezen in harmonie is klinkt en oogt het mooi! Is er innerlijke spanning en conflict dan klinkt het vals en verdwijnt de schoonheid

Ieder van ons kent op minder of meer bewust niveau zijn hartslag en ademritme. Vanuit de medische wetenschap weten we ook dat je maag en darmen en zelfs je cellen een ritmisch openen en sluiten nodig hebben om goed te kunnen werken. Maar er zijn ook allerlei ritmes, zoals die van je hersenen, organen, vliezen waar slechts een heel klein deel van de medische wereld weet van heeft. Nog meer in de diepte van het energielichaam (voorbij de materie) kan je een rijk pallet van verschillende ritmes en trillingen aantreffen die zich vaak tegelijkertijd tonen als geluid of kleur.   

Het leren waarnemen van de verschillende energetische ritmes laat toe dat je dieper in het energie- en informatiesysteem kan zinken en ook dichter bij de vitale levensbron kan komen waar alle levende lichamen uit voortkomen.  Ritme – geluid – beweging versmelten daar in EEN grote levensgolf. Naast het leren waarnemen van vele onbekende ritmes en dieptes in het lichaam zal je ook leren om anderen te begeleiden wanneer deze levensgolf zijn weg zoekt in het lichaam.  Het effect is een vaak moeiteloos “resetten” van het energielichaam, waardoor het weer gaat resoneren in zijn natuurlijke staat van overvloed.

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

  • Meer gevoeligheid in je eigen lichaam en energieveld.
  • Hogere gevoeligheid om het energiesysteem en het lichaam van anderen te lezen.  Op die manier krijg je toegang tot diepere lagen in het lichaam en het levenspotentieel.
  • Gemakkelijk toe te passen op de mensen om je heen of in je praktijk als bodyworker/coach.

Voor wie is deze training geschikt?

Open zowel voor de compleet beginner als de professionele bodyworker en coach.

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren in Alchemie van Bodywork en om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *