Alchemie van Bodywork - Full Body Treatment - mei 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  do, 30/05/2024 - 09:30 tot 17:30
  vr, 31/05/2024 - 09:30 tot 17:30
  za, 01/06/2024 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 417,- incl btw (excl. accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands of Engels
 • docent: 
 • locatie: 

Alchemie van Bodywork - Full Body Treatment - mei 2024

Tot hiertoe leerden we enkel in de Vuur/energie module onze studenten een gestructureerde lichaamsbehandeling aan. Zo goed als zonder uitzondering was iedereen steeds zeer enthousiast over de effectiviteit van deze behandeling en de natuurlijkheid in de uitvoering van deze vorm. We hebben daarom besloten om deze vorm apart aan te bieden als een 3-daagse ‘Alchemie Van Bodywork– Full Body Treatment’.  

Deze vorm bevat al de 5 elementen in een vloeiende, makkelijk toepasbare vorm. De grote variëteit in aanrakingskwaliteiten, snelheden en dieptes zorgt ervoor dat je meteen in de ervaring gaat van wat ‘Alchemie van Bodywork’ is. Ze werkt  doorheen de verschillende dimensies van mens-zijn en brengt de levenskracht van de ontvanger weer in beweging. Dit geeft een hogere vitaliteit, zuivering en transformatie. 

De effecten van deze behandeling zijn diepgaand en meteen voelbaar. Je kan deze behandeling risicoloos op de mensen om je heen toepassen, maar ook als professionele bodyworker kan je deze gebruiken om je behandelingen te verdiepen

Eens studenten de impact van deze Alchemistische vorm van aanraken hebben ondervonden, kunnen ze zich hierin verder verdiepen door aan onze 5-daagse Alchemie Van Bodywork trainingen rond ieder van de 5 elementen deel te nemen.

Aanvullend zijn er ook nog steeds onze ‘Alchemie Van Bodywork – Essentials’, met de intentie om te leren hoe de elementen met elkaar te verbinden in een behandelingsvorm, en tevens als themalessen waarbij Dirk dieper zal ingaan op bepaalde, vooraf aangekondigde thema’s.  Zie onze kalender voor exacte data.

 

Voor wie is Alchemie van Bodywork?

 • Iedereen die op zoek is naar de authentieke principes van “bewust aanraken”.
 • Elke bodyworker/healer die meer eenvoud en diepte wil brengen in zijn werk. 
 • Leren behandelen vanuit activeren van vitaliteit en potentieel ipv bestrijden van kwalen en ziekte.
 • Iedereen die op een uiterst effectieve manier zijn bewustzijn en gevoeligheid wil ontwikkelen en gezondheid en balans wil brengen.

Wat brengt het je?

 • Eenvoud gekoppeld aan diepgang in je behandelingen.
 • Vrijmaken van het diepere potentieel en vrije expressie in het lichaam.
 • Je lichaam ervaren als “thuisplek”. Meer innerlijke rust en stabiliteit.
 • Een unieke benadering van bodywork / vitaliteit / levenskunst gebaseerd op de kosmische levenswetten.

 

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren in Alchemie van Bodywork en om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Elke Wilssens

Life Projects Coach, Bodyworker, Alchemie Teacher, Zaakvoerder Life Projects

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van leven die maar weinig mensen belichaamden.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *