Alchemie van Bodywork - Essentials - juli 2020 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 04/07/2020 - 09:30 tot 17:30
  zo, 05/07/2020 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  257,- incl btw (excl accommodatie en maaltijden)
 • locatie: 

Alchemie van Bodywork - Essentials - juli 2020
speciale editie

Alchemie van bodywork


Tijdens de tweedaagse Alchemie van Bodywork - Essentials leer je met een ‘beginners mind’ de verschillende elementen en dieptes van energie te voelen. Dit is een sterke aanrader voor diegenen die bodyworker willen worden of de samenhang tussen de verschillende bodywork modules beter willen leren begrijpen.

De ‘Alchemy of Bodywork’ methode gebruikt de intelligentie van de vijf elementen als respons op de specifieke nood van de ontvanger op dat moment. Het is een dynamische, levende methode waarbij het aangeboden programma nooit twee keer op dezelfde manier overgebracht wordt, en toch gebaseerd is op de onveranderlijke kosmische wetten. De kracht van de methode is het oneindige potentieel in zijn toepassingsmogelijkheden. De uitdaging is de verschillende elementen in een alchemiebad en behandelingsflow te combineren. Dat vraagt oefening en ook begeleiding.

Daarom bieden we vanaf 2019, twee keer per jaar een trainingstweedaagse aan waarbij je onder begeleiding leert hoe de verschillende elementen met elkaar te combineren in een behandelingsflow.

De kunst en de kracht van Alchemie Van Bodywork ligt in het vermogen om zowel in de fysieke, ruwere laag (postnatale laag) als in de subtielere intelligentie (prenatale laag) bewust-zijn te creëren.

Tijdens deze speciale editie van de bodywork essentials zullen we dieper ingaan op het verschil en de verbinding tussen enerzijds de postnatale aanraking (ruwere trilling, denser, meer fysiek) en anderzijds de prenatale aanraking (subtielere trilling, subtiele energie en intelligentie).

Ieder element heeft in de postnatale en prenatale laag, zijn eigen typische kwaliteiten van aanraking. Vooral in de postnatale, meer fysieke laag, zijn de verschillen duidelijk: druk/ gronding/ belichaming (Aarde), oorspronkelijke structuur/uitlijning (Metaal), ritme (Water), fysieke impuls (Hout), energie (Vuur).

In de prenatale, meer subtiele laag zijn er grote overlappen tussen de elementen. Daar gaat het over het vermogen om bewust in die hogere dimensies van leven aanwezig te kunnen zijn.

Ze vragen verschillende manieren van behandelen, maar vormen een geheel en beiden zijn nodig om de ontvanger te kunnen uitnodigen in die diepere staat van leven en eenheid.

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Voor beginners is het een kennismaking met de hele bodywork methode.
 • Verdieping voor de geoefende bodyworker in het leren combineren van en spelen met de verschillende elementen in één behandeling.
 • Op compacte wijze de verschillende typische kwaliteiten van de vijf elementen leren toepassen in een behandeling.
 • Wanneer en hoe de verschillende dieptes in druk, manier van aanraken, ritmes, … gebruiken
 • Kortom, twee dagen van verhelderen, praktisch maken, bewust worden en ‘the pure fun of conscious bodywork’

Voor wie is deze training geschikt?

Open zowel voor de complete beginner als de professionele bodyworker, healer of coach.

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren in Alchemie van Bodywork en om te certificeren als Life Projects Coach, maar kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Voor meer informatie: Life Projects Academie

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *