Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - Tenerife - 2024 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 02/02/2024 - 17:00 tot 19:00
  za, 03/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  zo, 04/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  ma, 05/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  di, 06/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  wo, 07/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  do, 08/02/2024 - 08:00 tot 19:00
  vr, 09/02/2024 - 08:00 tot 10:00
 • prijs: 
  950,- incl btw (inclusief verblijf, exclusief maaltijden, vlucht en transport)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - Tenerife - 2024
speciale editie

Nog 1 plaats beschikbaar

Innerlijke Alchemie - module 3: ziel - het licht van de ziel ontwaken

Tot een paar jaar geleden deden we deze training op La Palma. Maar door een bosbrand die het trainingscenter in de as legde, gevolgd door de vulkaanuitbarsting op La Palma kwam dit tot een einde. De afgelopen 2 jaar waren we in Chateau Frandeux in de Ardennen, maar de Canarische aantrekking blijft. Daarom hebben we besloten om dit jaar de Innerlijke Alchemietraining – module 3 op Tenerife te doen.

De Canarische Eilanden zijn volgens verschillende bronnen een restant van Atlantis. Het is  een pure krachtplek. Ze zijn als een tweede thuis voor mij en Katrien. We woonden er 4 jaar en hebben er al 14 jaar onze woongrot, waar we meerdere keren per jaar in verblijven. Daar wonen heeft mijn eigen ‘Innerlijke Alchemie’ staat een enorme boost gegeven. Dat kwam door de unieke kwaliteit van ieder van de 7 eilanden die doorheen de vulkanen in de diepte van de aarde samenkomen, maar nog meer door de spirits van de eilanden die het bewustzijn van de 7 eilanden bundelen in een krachtig wijsheidsveld. De eilanden vormen daarbij 7 aardse chakra’s die resoneren in het hemelse met de constellaties de ‘Grote Beer’ en ‘Orion’. 

(meer over mijn ontdekkingsreis hierin kan je lezen in het boekje “The Life Force Ritual and the treasures of th seven islands”: https://shop.lifeprojects.be/nl/boeken/32-the-life-force-ritual-boek )

De spirits vormen voor mij een onderdeel van ‘de lineage’ (een intelligentieveld van spirits), of waar het levenskrachtritueel (een meditatie in beweging) vandaan komt. Dit intelligentieveld bevat informatie over wie we als mens zijn en waar we vandaan komen.  Het is voelbaar op een manier en met een kracht die ik nog nergens anders zo ervaren heb. Tenerife vormt in dat veld de hartchakra, maar ook de ‘hart-zieleruimte’ in het collectieve menselijke veld. Symbolisch hiervoor is het intelligentieveld boven ‘El Teide’ (met 3.718m de hoogste berg van Spanje).

Het fundament van deze module van de ziel is zoals elk jaar het herhalen en verdiepen van de ‘Innerlijke Alchemie 1 en 2’ die over de ‘kern’ en ‘mijn natuur’ gaan. Je zal daarbij leren om op zielsniveau te verbinden met de verschillende lagen van de natuur. Hierdoor ontstaat een helend en versterkend energieveld. Daarna leer je ook om de 7 energiecentra te openen met de hulp van symbolen en geluiden. Dit versterken we met de kracht en unieke kwaliteit van de 7 eilanden en koppelen ze aan de hemelse kwaliteiten. Het levenskrachtritueel laat dit heel natuurlijk verlopen en zorgt voor de aanwezigheid van steun en begeleiding uit de spirituele wereld.

Indien dat zo bedoeld is kunnen deze energieen samenkomen in het collectieve zieleveld. Een levensveranderende ervaring zoals velen enkele jaren geleden reeds meemaakten op La Palma.  

Er zullen zes onderdelen aan bod komen:

 • 7 eilanden – 7 chakra’s – 7 sterren

Zoals hierboven beschreven het unieke aan deze module op deze plek.

 • Je verbinding met het veld van de spirits activeren: Een uniek spiritueel veld, gevormd door verschillende wijsheidsstromen die verbonden zijn aan vele bekende en onbekende spirituele tradities. Dit steeds in combinatie met de spirits die passen bij jou als ziel.
 • Het zielelichaam vormen:
  Het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijk waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt op het eerste gezicht iets ver en onbereikbaar, maar in werkelijkheid is het je innerlijke wijsheidsbron die in verbinding staat met de grote levensbron en zo alle delen van jezelf (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid) creëert. De ontwikkeling van het zielelichaam is een belangrijke fase op het pad van de alchemist en opent de deur naar de prenatale wereld en onsterfelijkheid.
 • Het Levenskrachtritueel:
  Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap te verbinden met het hele kosmische creatieproces. Deze subtiele set van bewegingen is als een gebed in beweging. Door in stilte, ontspannen en natuurlijk te bewegen komt de informatie heel direct binnen in het informatiesysteem. Het denkproces wordt zo achterwege gelaten en diepe verandering ontstaat van binnenuit.
 • Stilte:
  "Tijdens een van mijn China reizen sprak ik met de Taoïstische Meester Wang. Toen we het hadden over de innerlijke alchemieformules lachte hij en zei: alle formules leiden nergens heen als ze niet gegrond zijn in die ene stille plek diep in je binnenste. Dat is ook mijn eigen ervaring. Deze training gaat over het opnieuw versmelten met die ene stille plek, ergens diep in je.
 • Je energiekanalen en 7 energiecentra openen:
  Tijdens deze innerlijke Alchemieweek leer je de belangrijkste energiekanalen en energiecentra binnen en buiten het fysieke lichaam te openen en met elkaar te verbinden. Dit helpt je bij het vormen van een krachtig en zuiver energielichaam als nestelplaats voor de ziel.​

We verblijven in een krachtplek genaamd Jardin Mariposa.

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.
 • Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel.
 • De werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie- en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust en overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit! De innerlijke alchemie methode die Dirk ontwikkeld heeft ontstond uit 25 jaar onderzoek in de Oosterse en Westerse alchemie methoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van Taoïsme zoals Dirk die uit de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China heeft meegekregen.

Transport
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun vlucht en huurwagen (met bijhorende annulatieverzekering) om tot op de locatie te komen en dragen deze kosten zelf. We raden jullie aan te carpoolen om deze laatste kost te drukken. (Wij brengen jullie in contact met elkaar, zodat jullie hierover kunnen afspreken). Vlucht voorstel: https://www.skyscanner.nl/transport/vluchten/bru/tfs/240202/240209/

Het verblijf
Zodra de factuur van de cursus betaald is, ben je zeker van je inschrijving. Eten en drank is CASH ter plaatse te betalen.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *