Alchemie van Leiderschap - Intensifying | Life Projects
Alchemie van Leiderschap & Organisatie
ONTWIKKEL JOUW LEIDERSCHAP
NATUUR
GROTE KRACHTEN VAN DE
IN
MET DE
verbinding

U bent hier

Alchemie van Leiderschap - Intensifying

Heb je reeds ‘Essentials’ of een ‘Life Initiation’ gevolgd in ons Leiderschapsprogramma, dan kan je een ‘deep dive’ doen met andere leiders op een Themadag. Het betreft een 24 uren alchemiebad waarbij we telkens een in de bedrijfscontext vaak terugkerend thema belichten volgens de principes van de alchemie. Voorbeelden hiervan zijn:

IMPACT

Hoe creëer je de juiste impact op het juiste moment? Wees die leider die exact aanvoelt wat er van hem/haar nodig is op elk moment; vergroot je impact op de wereld door meer aanwezigheid in je volle potentieel en het verruimen van jouw intuïtie.

CREATIVITY

Het is wetenschappelijk aangetoond dat wij slechts een heel klein deel van onze vermogens gebruiken om onze werkelijkheid te creëren. Leer om in te tunen op het grotere intelligentieveld en zo een oneindig creatief veld te openen waarin je bewust kunt navigeren.

COMMUNICATION

Een groot struikelblok in heel veel organisaties. Er wordt teveel gecommuniceerd van wat er niet nodig is en vaak te weinig van wat er echt toe doet. We verliezen elkaar en de essentie vaak in de complexiteit, snelheid en veelheid aan communicatie. Hoe kan je je bedrijfscommunicatie (intern en extern) afstemmen op ‘waarheid’? Op die manier vermenigvuldig je de efficiëntie en het energiepeil in je organisatie.

ORGANIZATION

Hoe bouw je een organisatie uit tot een levend en dynamisch ecosysteem? Een systeem waarin elke component verbonden is met elkaar en het geheel en, zoals elke cel in een gezond lichaam, samenwerkt om het geheel te doen kloppen.

. . .

Onze ideeën voor deze themadagen zijn oneindig. We gaan graag het gesprek met je aan om te ontdekken wat voor jou de meest vruchtbare bodem is op dit moment in je leven en werk.