Levenskrachtritueel - ONLINE - november - 2022 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  ma, 07/11/2022 - 19:00 tot 20:30
  ma, 14/11/2022 - 19:00 tot 20:30
  ma, 21/11/2022 - 19:00 tot 20:30
  ma, 28/11/2022 - 19:00 tot 20:30
  ma, 05/12/2022 - 19:00 tot 20:30
  ma, 12/12/2022 - 19:00 tot 20:30
 • prijs: 
  € 98,- incl BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Engels
 • locatie: 

Levenskrachtritueel - ONLINE - november - 2022
online

Het levenskrachtritueel is een gebed of meditatie in beweging. Het beschrijft het kosmische scheppingsverhaal zoals elke spirituele traditie het in zijn eigen woorden vertelt. Niet met woorden, in een concept of geschrift, maar door natuurlijke, harmonieuze bewegingen in de vorm van symbolen. Deze vormen samen een taal die elk lichaam en ziel zich herinnert. Het brengt je in verbinding met je oorsprong, je diepe natuur, je ware potentieel en je mogelijke bestemming. Het opent ook je verbinding met je spirituele voorouderlijke lijn.  Het brengt helderheid en innerlijke rust en het gevoel van één-zijn, van gedragen en ondersteund te worden en maakt tijdloze wijsheid in je wakker.

Het levenskrachritueel helpt je te herinneren wat leven is, wie je werkelijk bent en wat jouw bedoeling is hier op Aarde. Het LKR beoefenen is communiceren met de intelligentie in jezelf, met de intelligentie van het Leven. Je wordt geleid, naar wie jij hoort te zijn. Het opent fijnere communicatiekanalen met de natuur en verbindt je met de krachten van hemel en aarde en jouw potentieel als Mens in de Schepping.

Het Leven hier op Aarde is georganiseerd volgens een aantal natuurwetten waar we niet om heen kunnen. Wanneer we deze (er)kennen en belichamen is het Leven eenvoudigweg goed. Het beoefenen van het LKR maakt de herinnering in je wakker van hoe het leven bedoeld is en hoe Leven goed is.

De bewegingen, die gebaseerd zijn op oeroude symbolen die gebruikt werden in vele tradities, zijn een poort naar een diepere bewustzijnsstaat. Het brengt je in een staat waarin je meer schoonheid en vrede in jezelf voelt en je kan verbinden met de Bron van Leven in en rond jezelf. Een plek waarin meer helderheid en rust in geest en lichaam ontstaat waardoor je steeds beter voelt wie je bent, wat Leven werkelijk is, wat nog bij past en wat niet en wat het Leven van je verlangt.​ Het LKR beoefenen is communiceren met de intelligentie in jezelf, met de intelligentie van het Leven. Je wordt geleid, naar wie jij hoort te zijn.

Mensen die het levenskrachtritueel doen ervaren een diepe initiatie waarbij ze de oorspronkelijke eenheid met hemel, aarde en de levenselementen ervaren. Het geeft je een gevoel van gedragen en ondersteund worden door de grote levensbron. Het maakt tijdloze wijsheid in je wakker en geeft je vitaliteit en kracht op je pad.

In deze lesreeks zal er steeds ruimte zijn voor het aanleren en samen beoefenen van de bewegingen, bijhorende theorie en verdiepingen bij de symbolen, liggende meditaties en integratie in het lichaam. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Voor wie?

 • Er is geen voorkennis vereist, deze lessen zijn voor zowel beginners als zij die reeds het LKR beoefenen en willen verdiepen. 
 • Naast de gezamenlijke meditaties raad ik je ook aan om het boek: The Life Force Ritual van Dirk Oellibrandt te lezen/beluisteren, het zal je de nodige achtergrond in het ontstaan en de betekenis van het LKR brengen.

Praktisch:

 • Daags na elke les krijg je de link naar de zoomopname.
 • Wie inschrijft, ook na aanvang van de eerste lessen, krijgt de link naar de eerste lessen toegestuurd via email. De volgende lessen kunnen dan 'live' gevolgd worden, of achteraf bekeken worden naar wens.
 • de reeks blijft beperkt online tot eind 2022.
 • De inschrijvingen worden afgesloten om 16h van de dag waarop de les plaatsvindt. Wie tijdig ingeschreven is, ontvangt de link via email voor de live-deelname via Zoom. Wie later inschrijft, krijgt de link naar de opname nadien toegestuurd.

Docenten tijdens de training

Kathlien Bridoux

Life Projects Coach, Bodyworker, Levenskrachtritueel Teacher

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *