Doordenkertje: Vuurvliegjes | Life Projects

U bent hier

Doordenkertje: Vuurvliegjes

afbeelding: 
Blog Dirk Oellibrandt

Vuurvliegjes zijn veruit het mooist in het donker. In het licht zie je ze niet. En trouwens....dan vliegen ze niet.Voor mij zijn vuurvliegjes als heldere gedachten.

Ze zijn vooral zo helder doordat er weinig of geen ander licht (lees gedachten) is.Het doet me denken aan hoe een ontwaakt mens het leven ervaart.

Heldere gedachten die zich tonen als mogelijkheden in een diepe, donkere oerzee.En laat nu net die oerzee het moeilijkste zijn voor de spirituele zoeker! We willen immers allen in het licht zijn.

De moderne spirituele mens heeft afstand genomen van het contact met de aarde en zijn lichaam. Bang en onwetend over de ware natuur van de vrouwelijke bron.

Zo proberen we vuurvliegjes te zien in de zon. Hopende op een heldere geest... in een zee van gedachten! Terwijl de kracht van leven precies in de tegenstelling zit. Licht, donker en ... komen uit het ware licht.

Laat het licht weg en je dreigt te verstikken in de zwaarte. Laat het duister weg en heel misschien kom je wel bij je oorsprong terecht... maar je bent nu helemaal los van de aardse realiteit en het doel van je initieel op aarde komen.

Laat licht en duister versmelten in JOUW ware natuur en leven toont zich hoe het bedoeld is. EEN-VOUDIG.Dirk Oellibrandt.

Welkom op Facebook om met ons te delen wat je hierbij voelt. We lezen heel graag jouw reactie!