Wie bij ons de gezondheidsweek in Frandeux volgde, kon al proeven van haar heerlijke kookkunsten en nu bieden we met veel plezier 4 kooklessen aan met Tine Tomme! Je zal leren koken op een manier die seizoensgebonden is, suikervrij, zo lokaal mogelijk, biologisch en plantaardig. Op deze manier helpt het je gezondheid in alle aspecten van Vol-uit Leven op peil te houden of verbeteren. Leer koken al spelend met de ingredienten om jezelf heerlijk en gezond te voeden!
Wees zoet voor jezelf of Guiltfree dessertjes (desserten met natuurlijk zoet)
Plantaardige eiwitbronnen
Burgers en kroketjes
Broodbeleg en spreads
Tine Tomme is oprichtster, bezielster en organisator van De Avalonhoeve waar Tine ook woont en werkt. Ze is van opleiding psychologe. Ze is kok en groot gebracht met de macrobiotische keuken van haar moeder Marijke De Coninck. Jarenlang stond ze aan het roer van het vegetarische restaurant Avalon in hartje Gent.