Leiderschap & Organisatie | Life Projects
Alchemie van Leiderschap & Organisatie
Wij werken volop
exclusief
leiderschapsprogramma
aan
en
nieuw
een

U bent hier

Alchemie van Leiderschap & Organisatie - overzicht

Teamcoaching en Leiderschapscoaching

Alchemie van Leiderschap & Organisatie

Hoe ontdek je je eigen goud als leider en als professional die werkt met individuen, teams en organisaties?

In de bedrijfswereld is er een diepe behoefte aan leiders die op een andere manier kunnen kijken, denken, voelen, communiceren en leiden. De leider die de 4 dimensies van Leiderschap beheerst, IS ER ECHT op zijn directeursstoel.  Zoals 2 leiders getuigden die ons programma volgden: “ik heb mijn leven teruggekregen”.

Op het moment dat iemand alle 4 de aspecten van zijn menszijn (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) kan laten samenkomen in zijn leven, werk en leiderschap, ontstaat vervulling en meerwaarde. Het unieke van de aanpak van Life Projects is dat het de 2 dimensies die in organisaties en trainingen zelden aan de orde komen  nl. het fysieke en spirituele, praktisch en renderend weet te maken. Hierdoor wordt iemands leven en leiderschap belichaamd en bezield en kan hij of zij vanuit diepere waarden, wijsheid, creativiteit en intelligentie zijn of haar omgeving inspireren en stimuleren.

Het leven van de leider, professional en de organisatie krijgt dan vervulling. Leiding geven en begeleiden gebeurt nu vanuit moeiteloosheid. De diepere kwaliteiten en vermogens sijpelen stilaan naar de oppervlakte. De eerder aangeleerde mentale en emotionele vermogens zijn dan natuurlijk een meerwaarde.

Essentieel in onze aanpak is dat mensen ZELF ontdekken wat dit precies inhoudt. Hierdoor ervaren deelnemers onze trainingen als indringend, stil, levensveranderend en als thuiskomen.

Ben jij een leider of professional die het verlangen heeft dit slapend potentieel wakker te maken en hiermee je leven rijker en meer vervullend te maken?  Sluit je aan bij het grote moederbedrijf - de natuur - en leer vanuit de innerlijke kern en spil van je team of organisatie te kijken naar het beschikbare potentieel. Dan opent zich een wereld van onbeperkte mogelijkheden waar werelds succes en individuele vervulling samensmelten.

Wij bieden Alchemie van Leiderschap in verschillende formules aan.  Dat geeft jou als leider de mogelijkheid om de vorm te kiezen die naadloos aansluit op wat je leven, inclusief je werk je nu aangeeft. Hierbij een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

  • Coaching op individuele basis:

Leiders komen vaak bij ons terecht voor individuele coaching. Hierbij gaat het soms om hun persoonlijke leiderschap, of om team- of organisatievraagstukken. Maar vaak gaat het ook over andere thema’s als gezondheid, familie, zingeving. De Life projects coaches kunnen deze thema’s ook makkelijk en zinvol met elkaar verbinden.
Voor een overzicht van onze coaches: www.lifeprojects.be/nl/groepspraktijk

  • Alchemie van Leiderschap training:

een intensieve training die doorgaat in het Lifeprojects center te Hamme, bestaande uit modules van telkens twee dagen die afzonderlijk of tesamen gevolgd kunnen worden.
In het najaar 2018 gaat deze echter niet van start & leggen we de nadruk op onze Alchemie van Leiderschap reizen die een waardevolle vervanging zijn (zie volgende punt).

Meer informatie via deze link: http://www.lifeprojects.be/nl/alchemie-van-leiderschap

  • Alchemie van Leiderschap reizen:

    Unieke leiderschapsreizen: een uitnodiging om het volledige potentieel van JOU te omarmen als mens en als leider, maar ook om te onderzoeken en te ervaren hoe een bedrijf dat de kracht van een natuurlijk ecosysteem heeft zou functioneren. Meer info & Brochures in onze kalender
     

  • In Company trainingen:

Alchemie van leiderschap op maat van jouw bedrijf die plaats kan vinden in jouw bedrijf of op een locatie die jij wenst. Kan ook in de vorm van een volledige reis georganiseerd worden naar krachtplekken in Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittanië of China. Dit kan gaan van 1 dag introductie voor teams tot complete organisatieveranderingsprocessen waarbij we top-down de Alchemie van Leiderschap in de organisatie brengen. Ook de alchemie tussen product – menselijk potentieel – cliënteel is hierbij een aandachtspunt.

Meer informatie via deze link: http://www.lifeprojects.be/nl/in-company-training
 

Op de juiste manier instappen is belangrijk. Daarna tonen de volgende te ondernemen stappen zich vanzelf. Wij werkten met heel wat leiders die bijvoorbeeld startten met individuele coaching rond een gezondheidsthema, dan Life Initiations deden en dan voor een ‘in company” traject kozen. Maar soms gaat het ook de omgekeerde richting.  Wij adviseren je graag wat voor jou en je bedrijf nu de beste stap is.

Wij hebben ook een engelstalige brochure over Alchemie van Leiderschap & Organisatie die je kan raadplegen via deze link.
 

Getuigenissen van drie deelnemers: Hieronder kan je een kort filmpje bekijken waarin Wouter Torfs, Frans Colruyt en Gonnie Been hun ervaring van Alchemie van Leiderschap met jullie delen.

 

Kalender leiderschap en organisatie