test | Life Projects

U bent hier

details

test

Geef hier de algemene omschrijving van de cursus + alle data en lestijden wanneer deze lessenreeks/workshop doorgaat in.

De lesdata mogen NIET ingegeven worden in de "kalender input" (zie onder). De "kalender input" is er enkel voor automatische weergave en verbergen van de cursus in de algemene kalender, daarom dient daar enkel het begin van de eerste les en het einde van de laatste les ingegeven te worden.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Founder of Life Projects

Dirk is a traditional and at the same time modern alchemist. Free from the limitations of religion and the illusions of the world and with the power and freedom of the original spiritual wisdom.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *