Medicinale Chi Kung TT - Water en primair Vuur - december 2020 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  wo, 02/12/2020 - 09:30 tot 17:30
  do, 03/12/2020 - 09:30 tot 17:30
  vr, 04/12/2020 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  397,- incl BTW (Teachers betalen 297,- incl BTW), prijs testing: 40,- incl BTW
 • locatie: 

Medicinale Chi Kung TT - Water en primair Vuur - december 2020
teacher training

Door naast de 6 basisbewegingen ook telkens een versterkende en een integrerende beweging toe te voegen is de 18 Bewegingen set van de Meridiaan Chi Kung ontstaan.
Weinigen weten dat er voor elk van de meridiaankoppels eigenlijk 8 bewegingen zijn, wat een totaal maakt van 48 bewegingen. Dit is de Medicinale Chi Kung vorm die Dirk ongeveer 15 jaar geleden heeft ontwikkeld. Het gaat nog veel meer in detail op de meridiaanstroom en energiebalans in het lichaam en kan zo zeer effectief gebruikt worden om diepgaande energetische problematieken te corrigeren.  De laatste keer dat deze methode werd onderricht was in 2015. Wil jij je MCK verdiepen tot een heel ander niveau dan is deze training een bijzondere kans.

Deelnamevoorwaarden

 • Of je bent Meridiaan Chi Kung Teacher 6 of 18 bewegingen.
 • Of je werkt er naartoe Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen te worden en je hebt 1 aanbeveling van een gecertificeerd Meridiaan Chi Kung Teacher.

Certificeren

Deze training is een verplicht onderdeel om te certificeren als Meridiaan Chi Kung Teacher - 6 basisbewegingen of 18 bewegingen, in Alchemie van Beweging & Vitaliteit.

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Certification

This training is a mandatory component in order to certify as an Meridian Chi Kung Teacher - 6 basic movements or 18 movements, in Alchemy of Movement & Vitality, or to certify as a Life Projects Coach, but you can follow this training separately as well without certifying. For more information: Life Projects Academy

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Webshopproduct in de kijker

Meridiaan Chi Kung DVD en Download

Meridiaan Chi Kung thuis beleven

In onze webshop bieden wij een uitgebreide instructievideo "Meridiaan Chi Kung" aan die zowel in DVD als Download (HD) beschikbaar is.
Deze productie bevat 18 Meridiaan Chi Kung oefeningen ter cultivatie van je lichaam volgens de 5 elementen.

Meer info: Meridiaan Chi Kung - DVD en Meridiaan Chi Kung - Download (HD)

 

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *