Jouw essentie in beeld | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  za, 28/10/2023 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  € 160,- incl BTW
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands
 • locatie: 

Jouw essentie in beeld
nieuw

Tijdens de opleidingsjaren in tekenen, beeldhouwen en keramiek vooral bij Ingrid Rosschaert en Kris Haems konden we ervaren hoe ruimtegevend het laten ontstaan van een beeld is. De vreugde en tegelijkertijd de vrede die je voelt is een geschenk.

Iets laten ontstaan vanuit je kern in je buik en dit verbinden met je hart/ziel is wat we tijdens deze dag doen. Het feit dat we dit met klei doen, wat uiteindelijk een deel van de aarde is, verbindt jouw kern met deze van de aarde. En hierin willen we jullie meenemen. Het beeldje dat je creeerde is dan als een anker: telkens je ernaar kijkt, zie je wie je in essentie bent.

Tijdens de ochtend zinken we diep in onszelf.  Eerst in het hart en vandaar naar je kern in je buik, zo ontmoet je je essentie. Later op de dag maakt ieder kontakt met de klomp klei met gesloten ogen en laat je ontstaan wat wil ontstaan vanuit deze verbinding. Dit lijkt je misschien spannend of onmogelijk en toch zien we dit telkens geschieden.

Je beeldje laten we drogen, dan wordt het biscuitgebakken waarna je het kunt komen ophalen in het center. Wil je het glazuren dan kunnen we dit privé afspreken.

Voorwaarde:

 • Je hebt al eerder een Life Projects training naar keuze gevolgd.

Praktisch:

 • Deze training is zowel voor vrouwen als voor mannen.
 • De prijs is inclusief klei, werkmateriaal, biscuitbak.
 • Tijdens deze cursus wordt Katrien Laurens begeleid door Jana Oellibrandt

Docenten tijdens de training

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *