Introductie en netwerking in De Alchemie van Leiderschap - 2019 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 13/09/2019 - 16:00 tot 19:00
 • prijs: 
  Gratis, inschrijven verplicht.
 • locatie: 

Introductie en netwerking in De Alchemie van Leiderschap - 2019
volzet

VOLZET

Reeds veel leiders en organisaties vormen deel van onze leiderschapstrajecten en -reizen. Wij geloven dat de ware leiders van de toekomst zullen floreren en een positieve impact genereren op de samenleving en wereld als ze geconnecteerd zijn met zichzelf, hun natuurlijke potentieel, de rijkdom van de aarde en de wijsheid van het universum.

We nodigen jou van harte uit als je:

 • nieuwsgierig bent naar wat het betekent om vanuit je volle potentieel te leiden en te leven.
 • de 'goesting' voelt om een duurzame en bewuste ondernemer te zijn.
 • met andere mooie ondernemers wil verbinden en leren van elkaar.
 • voelt dat je klaar bent om vanuit jouw kern in jouw onderneming te staan en iets waardevols bij te dragen aan de wereld.
 • benieuwd bent naar de ondernemers die je reeds voorgingen op het pad van De Alchemie van Leiderschap.

 

We hebben 2 prachtige gastsprekers die met flair zullen vertellen over hun eigen pad en wat Alchemie van Leiderschap daarin betekent.

   Christophe Degrez
Christophe richtte de duurzame energieproducent en-leverancier Eneco Belgium op in 2010. Hij bekijkt het als een voorrecht om zijn eigen waarden in het bedrijf te hebben mogen leggen. Hij is overtuigd van het concept van waardengedreven leiderschap vanuit het hart en hecht er zelf belang aan die dagdagelijks uit te dragen zowel binnen Eneco als binnen zijn andere bedrijven.

Het voelt aan als een continue evenwichtsoefening tussen die waardengedrevenheid en de oppervlakkigheid van de maatschappij en bedrijven.

De Alchemie journey met Life Projects heeft Christophe geholpen om dichter bij zichzelf te komen en vanuit zijn kernwaarde ‘liefde’ te leren handelen in zijn bedrijven en ook daarbuiten.

 

   Tom Dekkers
Tom is oprichter en CEO van het consultancy bureau Merluno, gespecialiseerd in marktontwikkeling. Deze organisatie helpt bedrijven hun volle potentieel op de markt te vinden, en dat vervolgens te activeren bij die bedrijven, zodat zij vanuit de kern van hun missie kunnen ondernemen. Vanuit een struggle om authentiek, en tegelijkertijd succesvol te zijn, bleeft de ‘flow’ uit voor Tom. Mensen verbinden, wat hij altijd gedaan heeft, kreeg voor hem pas echt waarde toen hij zelf leerde wat het betekent om ‘vanuit zijn kern te ondernemen’. Merluno is mede hierdoor geboren, en staat voor ‘magische connectie’.

Zijn kennismakingen met Life Projects waren, om het in de woorden van Dirk te zeggen, ‘kind but merciless’. De eenvoud van waar het eigenlijk echt om ging, kon hij eerst moeilijk snappen, totdat verschillende dingen samenkwamen, duidelijkheid brachten, en hij de absolute verantwoordelijkheid aanvaardde om volgens dit ‘weten’ te leven. Met of zonder succes.

 

De Alchemie van Leiderschap is een steeds groeiend onderdeel van Life Projects. Meer en meer leiders voelen dat er nood is aan een verruimd bewustzijn om een organisatie, een team, een leven in goeie en vervullende banen te leiden. Dirk Oellibrandt zal als oprichter en CEO van Life Projects dit event inleiden en kaderen binnen het groter geheel van bewust leiderschap van de toekomst.

 

   Dirk Oellibrandt
Dirk is oprichter en CEO van Life Projects en is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Een lange periode van verinnerlijking en herinnering van zijn oorsprong heeft Dirk geleid tot de creatie van de Life Projects methode met als taal de Alchemie van Leven. Een organisatie die vanuit directe verbondenheid werkt met de kracht en wijsheid van de oosterse en westerse wijsheidstradities.

Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid. Een passie voor waarheid en het volle potentieel van leven is altijd al kenmerkend geweest voor Dirk.

Zijn talent is om mensen en organisaties op een natuurlijke manier bij hun kern te brengen en hen te laten ervaren wat het ware potentieel en de weg is, die het leven hen aanbiedt.

 

Programma:

 • 16u: verwelkoming met koffie/thee 
 • 16u30: Introductie in de Alchemie van Leiderschap door Dirk Oellibrandt
 • 17u: Voorstelling van Alchemy Business door Ben Poelmans en Mieke Bruneel
 • 17u30: Christophe Degrez en Tom Dekkers getuigen over hun levenspad en ervaringen in de Alchemie
 • 18u: Tijd om gezellig te borrelen en te verbinden met elkaar

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *