Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - La Palma - 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  zo, 21/02/2021 - 17:00 tot 19:00
  ma, 22/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  di, 23/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  wo, 24/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  do, 25/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  vr, 26/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  za, 27/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  zo, 28/02/2021 - 08:00 tot 10:00
 • prijs: 
  697,- incl btw (exclusief accommodatie, maaltijden, vlucht en transport) 10% vroegboekkorting (t.e.m. 21/09/2020)
 • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - La Palma - 2021
-10% vroegboekkorting *

 

Taal van de workshop: Engels

Locatie

La Palma - Finca El Morro (Las Tricias). La Palma, het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan, naast Afrika. Een van de mooiste eilanden ter wereld in de lente bezoeken is op zich al de moeite. Het is een energetisch krachtige plek, de ideale bodem om innerlijke alchemie ten top te beleven! Dirk en Katrien woonden 4 jaar lang op La Palma en kennen het door en door.

Inhoud

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit! De innerlijke alchemie methode die Dirk ontwikkeld heeft ontstond uit 25 jaar onderzoek in de Oosterse en Westerse alchemie methoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van Taoïsme zoals Dirk die uit de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China heeft meegekregen.

Er zullen vier onderdelen aan bod komen:

 • Je energiekanalen openen:
  Tijdens deze innerlijke Alchemieweek leer je de belangrijkste energiekanalen binnen en buiten het fysieke lichaam te openen en met elkaar te verbinden. Dit helpt je bij het vormen van een krachtig en zuiver energielichaam als nestelplaats voor het zielelichaam.​
 • Het zielelichaam vormen:
  Het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijk waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt op het eerste gezicht iets vers en onbereikbaars, maar in werkelijkheid is het je innerlijke wijsheidsbron die in verbinding staat met de grote levensbron en zo alle delen van jezelf (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid) creëert. De ontwikkeling van het zielelichaam is een belangrijke fase op het pad van de alchemist en opent de deur naar de prenatale wereld en onsterfelijkheid.
 • Het Levenskrachtritueel:
  Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap te verbinden met het hele kosmische creatieproces. Deze subtiele set van bewegingen is als een gebed in beweging. Door in stilte, ontspannen en natuurlijk te bewegen komt de informatie heel direct binnen in het informatiesysteem. Het denkproces wordt zo achterwege gelaten en diepe verandering ontstaat van binnenuit.
 • Stilte:
  "Tijdens een van mijn China reizen sprak ik met de Taoïstische Meester Wang. Toen we het hadden over de innerlijke alchemieformules lachte hij en zei: alle formules leiden nergens heen als ze niet gegrond zijn in die ene stille plek diep in je binnenste. Dat is ook mijn eigen ervaring. " - Dirk Oellibrandt. Deze training in La Palma gaat over het opnieuw versmelten met die ene stille plek, ergens diep in je.
   

We zullen lange zittende en liggende meditaties doen, afgewisseld met eenvoudige  bewegingen uit het levenskrachtritueel. Tijdens de pauze is er vooral rust, stilte en de overweldigende natuur van La Palma: de zon, de oceaan, de bergen, de grotten, het tropisch woud en de bloemenpracht... een lust voor je lijf en je wezen!

De kracht van deze week ligt vooral in het direct ervaren van de alchemie in jezelf. Zonder dat je er ook maar enige moeite voor doet. Dit in combinatie met de kracht van La Palma, dat door de combinatie van zijn ligging, de actieve vulkaan, de overweldigende natuur en de oceaan een uniek alchemistisch eiland is.

We verblijven in een krachtplek genaamd Finca El Morro (http://www.fincaelmorrolapalma.com in het dorpje Las Tricias). Een prachtige plek op de bergflank met zicht op de oceaan. We mediteren en oefenen in de zaal, op de terrassen en in de grotten dichtbij waarin de oerbewoners van La Palma eens leefden.

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.
 • Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel.
 • De werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust en overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Transport
Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het boeken van hun vlucht en huurwagen (met bijhorende annulatieverzekering) om tot op de locatie te komen en dragen deze kosten zelf. We raden jullie aan te carpoolen om deze laatste kost te drukken. (Wij brengen jullie in contact met elkaar, zodat jullie hierover kunnen afspreken). Vlucht voorstel: https://v2.vliegtickets.be/results/BRU-SPC/2020-02-04/2020-02-11/1,0,0/?...

Het verblijf
Zodra de factuur van de cursus betaald is, brengen wij de deelnemers in contact met de verantwoordelijke van de Finca, waarna ze zelf instaan voor het boeken van hun verblijf met maaltijden. Hier vind je de website van de Finca: http://www.fincaelmorrolapalma.com

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *