Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - Frandeux - 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 19/02/2021 - 17:00 tot 19:00
  za, 20/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  zo, 21/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  ma, 22/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  di, 23/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  wo, 24/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  do, 25/02/2021 - 08:00 tot 19:00
  vr, 26/02/2021 - 08:00 tot 19:00
 • prijs: 
  1297,- incl btw (inclusief accommodatie en maaltijden)

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - Frandeux - 2021

 

Taal van de workshop: Engels

Locatie

Frandeux

Inhoud

Aangezien onze geliefde “Finca el Morro” afbrandde tijdens de bosbrand op La Palma afgelopen augustus, moesten we onverwachts op zoek naar een nieuwe plek om onze Innerlijke Alchemie 3 training te laten plaatsvinden.

Na het overwegen van de verschillende mogelijkheden op La Palma en de andere Canarische Eilanden en ook rekening houdend met de onzekerheid rond reizen gerelateerd aan Corona, besloten we iets dichter bij huis te zoeken.
Dit bracht ons terug naar onze favoriete verblijfsplaats in België: Chateau Frandeux.
In het verleden hebben we hier vele trainingen georganiseerd en zowel wij als de studenten waren er altijd erg blij mee.

Chateau Frandeux is een echte krachtplek. Op de 25 hectare eigen grond zijn prachtige oude bossen, een groot meer en kleine beekjes. Voor het kasteel ligt een kleine berg die dateert uit de Keltische beschaving. Net als de Keltische menhirs en steencirkels bevinden deze bergen zich op kruispunten van aardse energielijnen (Leylijnen).
Ook door het hoofdgebouw stroomt een sterke energie vanaf de aarde omhoog en ontmoet de hemelse energie in de seminarruimte, helemaal bovenaan. Perfect voor ons innerlijke Alchemiewerk in deze module, waar we leren vanuit de ziel verbinding te maken met de verschillende andere levensvormen en op deze manier het licht van de ziel te versterken.

Wat anders zal zijn, vergeleken met La Palma waar de vulkanische aarde erg open is, is de meer donkere aardekwaliteit. Ik weet zeker dat dit de ervaring van de Alchemie Initiaties anders zal maken dan op La Palma.
Ook de aanwezigheid van de oude beschavingen en de natuurspirits zal zeker een invloed hebben op de Levenskrachtritueel symbolen die we gebruiken in de meditaties.
Ik zal deze nieuwe invloeden volledig omarmen!
Wat ik al voel is dat deze editie van Innerlijke Alchemie 3 zal gaan over het samenspel van licht en donker, over spiritualiteit in de wereld van vandaag.
Zelfs als je deze module al eerder hebt gevolgd… zal het bijwonen ervan in Frandeux een waardevolle “nieuwe” ervaring zijn.

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit! De innerlijke alchemie methode die Dirk ontwikkeld heeft ontstond uit 25 jaar onderzoek in de Oosterse en Westerse alchemie methoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van Taoïsme zoals Dirk die uit de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China heeft meegekregen.

Er zullen vier onderdelen aan bod komen:

 • Je energiekanalen openen:
  Tijdens deze innerlijke Alchemieweek leer je de belangrijkste energiekanalen binnen en buiten het fysieke lichaam te openen en met elkaar te verbinden. Dit helpt je bij het vormen van een krachtig en zuiver energielichaam als nestelplaats voor het zielelichaam.​
 • Het zielelichaam vormen:
  Het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijk waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt op het eerste gezicht iets vers en onbereikbaars, maar in werkelijkheid is het je innerlijke wijsheidsbron die in verbinding staat met de grote levensbron en zo alle delen van jezelf (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid) creëert. De ontwikkeling van het zielelichaam is een belangrijke fase op het pad van de alchemist en opent de deur naar de prenatale wereld en onsterfelijkheid.
 • Het Levenskrachtritueel:
  Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap te verbinden met het hele kosmische creatieproces. Deze subtiele set van bewegingen is als een gebed in beweging. Door in stilte, ontspannen en natuurlijk te bewegen komt de informatie heel direct binnen in het informatiesysteem. Het denkproces wordt zo achterwege gelaten en diepe verandering ontstaat van binnenuit.
 • Stilte:
  "Tijdens een van mijn China reizen sprak ik met de Taoïstische Meester Wang. Toen we het hadden over de innerlijke alchemieformules lachte hij en zei: alle formules leiden nergens heen als ze niet gegrond zijn in die ene stille plek diep in je binnenste. Dat is ook mijn eigen ervaring. " - Dirk Oellibrandt. Deze training gaat over het opnieuw versmelten met die ene stille plek, ergens diep in je.

 

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.
 • Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel.
 • De werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust en overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Transport

Deelnemers  zijn zelf verantwoordelijk om transport tot de locatie te regelen, en dragen deze kosten zelf. We brengen jullie met elkaar in contact zodat jullie eventueel kunnen carpoolen.

Het verblijf
 

Het Domein van Château Frandeux is rustig gelegen, aan de rand van de Belgische Ardennen, in de streek ‘Les Famennes’ en behoort tot de provincie Namen in Wallonië.
Het gebied wordt ook wel het Land van de Valleien genoemd. Een land van kastelen met een rijk en gevarieerd erfgoed. 
Er zijn zijn er diverse multifunctionele zalen, wellness mogelijkheden en een 25 ha groot privé Domein;

Het Château is gelegen direct aan een meer en omgeven door prachtige natuur.
Het Château bestaat uit vier niveaus. Op de begane grond bevindt zich de entree en een ruime salon met een manshoge open haard

Van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over het grootse meer. Vanuit de eetzaal heeft u toegang tot het terras met uitzicht over het dal. Aansluitend aan de eetzaal bevindt zich de keuken.

Vanuit de salon bereikt  u via een brede houten trap een ruime, kasteel waardige hal. Daaraan grenst een deel van de sfeervol ingerichte kamers. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige kamers en is er een mooie multifunctionele ruimte.

In het souterrain bevindt zich een sauna met uitzicht op het meer en een infrarood cabine en op de bovenste vedieping bevind zich een ingerichte massagekamer.

Meer info: https://www.chateaufrandeux.be/

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *