Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - 2023 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  vr, 03/02/2023 - 17:00 tot 19:00
  za, 04/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  zo, 05/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  ma, 06/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  di, 07/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  wo, 08/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  do, 09/02/2023 - 08:00 tot 19:00
  vr, 10/02/2023 - 08:00 tot 10:00
 • prijs: 
  € 1495,- incl. BTW (inclusief accommodatie en maaltijden)
 • Taal van de Cursus: 
  Engels

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining - module 3 - 2023

Innerlijke Alchemie - module 3: ziel - het licht van de ziel ontwaken

Tot een paar jaar geleden deden we deze training op La Palma, maar om verschillende redenen hebben we besloten het dichter bij huis te zoeken. Dit bracht ons vorig jaar terug naar onze favoriete verblijfsplaats in België: Chateau Frandeux, en dat is ons en de studenten prima bevallen.

Chateau Frandeux is een echte krachtplek. Op de 25 hectare eigen grond zijn prachtige oude bossen, een groot meer en kleine beekjes. Je waant je bij aankomst meteen in Frankrijk. Voor het kasteel ligt een heuvel die dateert uit de Keltische beschaving. Net als de Keltische menhirs en steencirkels bevinden deze heuvels zich op kruispunten van aardse energielijnen (Leylijnen). Ook door het hoofdgebouw stroomt een sterke energie vanaf de aarde omhoog, waar ze  helemaal bovenaan in de seminarruimte de hemelse energie ontmoet. Perfect voor ons innerlijke Alchemiewerk in deze module, waar we leren vanuit de ziel verbinding te maken met de verschillende natuurelementen en andere levensvormen om op deze manier het licht van de ziel te versterken.

Vorig jaar deden we voor het eerst Innerlijke Alchemie 3 in Frandeux en dat had een enorme bewustzijns impact op de deelnemers. De combinatie van de aanwezigheid van de oude beschavingen met de natuurspirits maakte dat de meditaties en levenskrachtbewegingen veel diepgang hadden.

Dit jaar zal ik extra aandacht geven aan de link tussen de verschillende intelligentiestromen van de spirits van de ‘lineage’, de symbolen in de 7 energiecentra en de verschillende lichamen waarin ze actief zijn. Een onderwerp met enorme diepgang waar men een heel leven aan zou kunnen wijden. Vooral de combinatie van deze 3 onderwerpen is enorm krachtig, maar vraagt naast bereidheid ook voldoende kennis en inzicht. De spirit-wezens van de ‘lineage’ die deze Innerlijke Alchemie modules hun kracht geven, zijn verbonden aan een combinatie van verschillende wijsheidsstromen die de essentie van vele bekende en onbekende spirituele tradities bevatten, maar ook vormen van spiritualiteit die voor het menselijke brein en de geschiedenis van onze spiritualiteit onbekend zijn. Dat komt omdat ze zich altijd diep in het onder- en onbewuste bevonden hebben, enkel bereikbaar voor diegenen die zich in de diepte van het aardebewustzijn konden laten zinken. Door de symbolen op een juiste manier in de subtiele lichamen te plaatsen ontstaat er een constante staat van verbondenheid met de hele toonladder van dimensies waar we als mens toegang toe hebben. Aansluitend op dit onderwerp zal ik het ook over het ‘goddelijke-vrouwelijke’ en de ‘goddelijke-mannelijke’ kracht hebben, alsook hoe ze samen te brengen in onze zielekern.

Innerlijke Alchemie is een eenvoudig en compleet pad naar zelfrealisatie. Voor velen die deze workshop al bijwoonden, was het een van de krachtigste bewustzijnservaringen ooit! De innerlijke alchemie methode die Dirk ontwikkeld heeft ontstond uit 25 jaar onderzoek in de Oosterse en Westerse alchemie methoden. Moderne, praktische manieren van innerlijke alchemie werden versmolten met de essentie van Taoïsme zoals Dirk die uit de lessen van de Taoïstische meesters in Huashan - China heeft meegekregen.

Er zullen zes onderdelen aan bod komen:

 • Je verbinding met het veld van de spirits activeren: Een uniek spiritueel veld, gevormd door verschillende wijsheidsstromen die verbonden zijn aan vele bekende en onbekende spirituele tradities. Dit steeds in combinatie met de spirits die passen bij jou als ziel.
 • Het zielelichaam vormen:
  Het zielelichaam is een symfonie van diepe menselijk waarden en kosmische levensprincipes. Het lijkt op het eerste gezicht iets vers en onbereikbaars, maar in werkelijkheid is het je innerlijke wijsheidsbron die in verbinding staat met de grote levensbron en zo alle delen van jezelf (de verschillende lichamen, ego, persoonlijkheid) creëert. De ontwikkeling van het zielelichaam is een belangrijke fase op het pad van de alchemist en opent de deur naar de prenatale wereld en onsterfelijkheid.
 • Het Levenskrachtritueel:
  Deze bewegingsvorm is door Dirk ontwikkeld als een manier om stap voor stap te verbinden met het hele kosmische creatieproces. Deze subtiele set van bewegingen is als een gebed in beweging. Door in stilte, ontspannen en natuurlijk te bewegen komt de informatie heel direct binnen in het informatiesysteem. Het denkproces wordt zo achterwege gelaten en diepe verandering ontstaat van binnenuit.
 • Stilte:
  "Tijdens een van mijn China reizen sprak ik met de Taoïstische Meester Wang. Toen we het hadden over de innerlijke alchemieformules lachte hij en zei: alle formules leiden nergens heen als ze niet gegrond zijn in die ene stille plek diep in je binnenste. Dat is ook mijn eigen ervaring. " - Dirk Oellibrandt. Deze training gaat over het opnieuw versmelten met die ene stille plek, ergens diep in je.
 • Je energiekanalen en 7 energiecentra openen:
  Tijdens deze innerlijke Alchemieweek leer je de belangrijkste energiekanalen en energiecentra binnen en buiten het fysieke lichaam te openen en met elkaar te verbinden. Dit helpt je bij het vormen van een krachtig en zuiver energielichaam als nestelplaats voor de ziel.​
 • De Goddelijke Vrouwelijke en Goddelijke Mannelijke kracht: Wat zijn deze 2 krachten en hoe kunnen we ze gebruiken in ons innerlijke alchemieproces? Hoe deze 2 krachten samen te brengen in de zielekern.

 

Wat leer je, wat brengt het je, wat is het doel?

 • Dieper in de innerlijke alchemie en het pad van onsterfelijkheid zinken.
 • Diepgaande ervaring van jezelf, je levenspotentieel.
 • De werkelijkheid ervaren voorbij de wereldse en zintuiglijke illusies.

Voor wie is deze training geschikt?

 • Open voor alle beginnende en ervaren meditatie en alchemie studenten.
 • Iedereen die vanuit stilte, rust en overgave aan het natuurlijke alchemieproces tot zijn levensessentie wil komen.
 • Zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom.

Transport

Deelnemers  zijn zelf verantwoordelijk om transport tot de locatie te regelen, en dragen deze kosten zelf. We brengen jullie met elkaar in contact zodat jullie eventueel kunnen carpoolen.

Het verblijf
 

Het Domein van Château Frandeux is rustig gelegen, aan de rand van de Belgische Ardennen, in de streek ‘Les Famennes’ en behoort tot de provincie Namen in Wallonië.
Het gebied wordt ook wel het Land van de Valleien genoemd. Een land van kastelen met een rijk en gevarieerd erfgoed. 
Er zijn zijn er diverse multifunctionele zalen, wellness mogelijkheden en een 25 ha groot privé Domein;

Het Château is gelegen direct aan een meer en omgeven door prachtige natuur.
Het Château bestaat uit vier niveaus. Op de begane grond bevindt zich de entree en een ruime salon met een manshoge open haard

Van hieruit heeft u een fantastisch uitzicht over het grootse meer. Vanuit de eetzaal heeft u toegang tot het terras met uitzicht over het dal. Aansluitend aan de eetzaal bevindt zich de keuken.

Vanuit de salon bereikt  u via een brede houten trap een ruime, kasteel waardige hal. Daaraan grenst een deel van de sfeervol ingerichte kamers. Op de tweede verdieping bevinden zich de overige kamers en is er een mooie multifunctionele ruimte.

In het souterrain bevindt zich een sauna met uitzicht op het meer en een infrarood cabine en op de bovenste vedieping bevind zich een ingerichte massagekamer.

Meer info: https://www.chateaufrandeux.be/

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *