Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining – China - mei 2021 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    wo, 05/05/2021 - 08:00 tot zo, 16/05/2021 - 19:00
  • prijs: 
    € 3.950,00 euro (incl. alle maaltijden, overnachtingen, en vervoer ter plaatse, excl. vlucht)
  • locatie: 

Innerlijke Alchemie & Bewustzijnstraining – China - mei 2021
exclusief

Je had misschien al gemerkt dat onze reis naar China voorheen een leiderschapstraining was. Vanwege de unieke diepte van deze reis en de behoefte hieraan in het Innerlijke Alchemie traject, besloot ik om het vanaf 2021 (de reis in 2020 kon helaas niet doorgaan) te transformeren naar een Innerlijke Alchemie reis, open voor iedere gemotiveerde student van de alchemie. Deze reis zal een unieke ervaring zijn voor diegenen onder jullie die de essentie van het Taoïsme willen ervaren. Met ‘de essentie’ bedoel ik de oorspronkelijke pure intelligentie. Op basis van mijn ervaring geloof ik dat dit is wat veel moderne beoefenaars van 'de weg' missen. Lang voordat het taoïsme een religie werd, waren er mensen in China (bekend als het Wu-volk) die 'de weg' beoefenden in een zeer pure, natuurlijke, sjamanistische vorm. Het is de liefde voor deze pure ervaring van alchemie die ik deel met de meesters van Mt Huashan. De geest van hun leer en de essentie van het taoïsme is zeer aanwezig op de plaatsen die we gaan bezoeken.

We zullen 2 gebieden rond Xian bezoeken:

De eerste is Louguantai, een gebied dat volledig gewijd is aan Lao Tzu. Deze plaats wordt gezien als de geboorteplaats van het taoïsme. Het is ook de hemelvaartplaats van Lao Tzu en waar hij de beroemde  ‘Tao Te Ching’ doorgaf. Er is een unieke energie op deze plaats! De energie hier is sterk, maar eerder yin, wat ideaal is om aan te komen, lichaam en geest te reinigen en het openen van de energiekanalen.

De tweede is Mt Huashan, een van de 5 heilige Taoïstische bergen in China. Het is de thuisbasis van de Westerse tak van de "Taoïstische Complete Reality School" die diep werd beïnvloed door de leer van de beroemde onsterfelijke "Lu Dongbin". Het is een van de krachtigste energievortexen op deze planeet en ons focuspunt voor deze reis. De energie hier is eerder Yang en verticaal. In dit en andere levens heb ik Mt Huashan vaak bezocht. Ik ken de weg hier goed en verschillende van de meesters behandelen me als een oude vriend. Dit opent deuren die voor de gewone Chinezen, en zeker voor de buitenlandse bezoeker, gesloten blijven. Een van de meesters waarmee we zullen oefenen is Meester Cheng Yu Ming, die de vice-abt van de Jade Spring Temple is geweest. Hoewel hij enkele jaren geleden het klooster verliet, is hij bereid ons tijdens het eerste deel van onze reis te onderwijzen. Een unieke kans, kan ik je vertellen!

Elk van de gekozen stopplaatsen op deze reis heeft een unieke kwaliteit en brengt je tegelijkertijd naar verschillende plaatsen in je lichaam en je bewustzijn. Zoals gezegd zal Louguantai het Yin en het intelligentieveld openen. Huashan is letterlijk een verticale wandeling naar boven, in jezelf. De hoofdtempel is als de dantien, of buikcentrum, de oude tempel hoger is het hartcentrum en zodra we bij de 5 toppen zijn, zijn we aangekomen bij de 5 elementen en de kosmische poorten van de schedel (Kristallenkamer).

Deze reis is geen gewone vakantie of sightseeing. Wees klaar voor een levensveranderende ervaring!

Logement: De eerste 3 nachten en de laatste nacht slapen we in hotels. De andere nachten slapen we in slaapzakken in de kloosters in verschillende groepskamers die gescheiden zijn voor mannen en vrouwen. We zullen ook in grotten slapen die al meer dan 800 jaar gebruikt worden door de monniken om in te mediteren.

Wie kan deelnemen aan deze reis? Alle studenten van Life Projects met alchemie-meditatie-ervaring, die ook frequent oefenen. Omdat je op echt heilige plaatsen wordt geïntroduceerd, is een serieuze inzet van de deelnemers vereist. Als je  mensen kent die nog niet met onze methode hebben gewerkt, maar hier wel  oprecht voor openstaan , laat ze ons dan een e-mail sturen.

Meer info vind je hier

 

Subscribe

Please register at least 1 month in advance through the registration form below. So that we can make all practical arrangements in time in order for this training to take place.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *