Alchemie van Leiderschap - Griesalp - mei 2020 | Life Projects

U bent hier

details

  • data: 
    ma, 25/05/2020 - 15:00 tot vr, 29/05/2020 - 12:00
  • prijs: 
    4345,- excl. btw (incl. maaltijden, overnachtingen en vervoer ter plaatse) * -10% vroegboekkorting op de vermelde prijs is geldig tot 25/02/2020

Alchemie van Leiderschap - Griesalp - mei 2020
-10% vroegboekkorting *

'Water (overgave-vitaliteit) en Hemel (ruimte-oorsprong)'.  Het hemelse licht in je aardse essentie laten schijnen.  

Hemelenergie geeft de ervaring van ruimte, de verbinding met onze oorsprong en het gevoel van geleid te worden door het hogere. Voor de alchemist is het universum je hemelse brein. Leer om vanuit verbinding met je hemelse brein te leiden en beslissingen te nemen. Het eindeloze veld van mogelijkheden die ook jij gewoon ter beschikking hebt als leider en mens.  Deze reis gaat over het contact met dit veld herstellen, maar ook het vermogen om die intelligentie om te zetten in heldere acties in de wereld. 

Water is de bron van vitaliteit, levenskracht, overgave en creativiteit. Essentiële kwaliteiten voor gezondheid, welzijn en leiderschap. En ook de bronenergie, zowel in het lichaam (seksuele essentie en levenskracht) als op financieel gebied (de geldstroom).  De verbinding tussen deze 2 lagen (seksuele essentie en geld) is één van de oude taoïstische geheimen. In het Westen zo goed als onbekend. Waterenergie staat zowel voor de waarde zuiverheid als wijsheid. De kunst om vanuit je bron een levensveld van wijsheid te ontwikkelen.

Voor Katrien en mij blijft Griesalp in Berner Oberland – Zwitserland de ideale plek om dit proces te initiëren.

De zuivere alchemie tussen de energie van de bergen, die met hun pieken tot de hemel reiken, en de kracht van de watervallen, rivieren en gletsjers is hier uniek.  Een smalle, steile weg leidt ons naar het 'Griesalp' hotel, gelegen tussen meer dan 4000 meter hoge bergtoppen met vele krachtige watervallen vlakbij.

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *