Alchemie van Leiderschap - Essentials - September 2021 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  ma, 06/09/2021 - 09:30 tot 17:30
  di, 07/09/2021 - 09:30 tot 17:30
  wo, 08/09/2021 - 09:30 tot 17:30
 • prijs: 
  1395,- excl btw (incl. maaltijden en overnachtingen)
 • Taal van de Cursus: 
  Nederlands

Alchemie van Leiderschap - Essentials - September 2021
nieuw

BELICHAAMDE en BEZIELDE AANWEZIGHEID

Het hele fundament van ons leiderschapsprogramma vind je terug in de ‘Alchemie van Leiderschap Essentials’ 3-daagse. Deze intensieve training brengt je bij de essentie van jouw leiderschap. Centraal hierin staan de eerste 4 van de 8 kernprincipes van Alchemie Van Leiderschap: Kern – Ziel – Verbondenheid – Je plek. Net zoals in onze ‘Alchemie van Leven’ training leer je de fundamenten van de alchemie, maar nu meer praktisch gekoppeld aan de rol van een leider. Deze training brengt je meteen bij de essentie van Alchemie Van Leiderschap.

Indien je reeds ons Alchemie Van Leven traject volgde, is deze training hierop een mooi verlengde. 

Je zal de basisprincipes en bouwstenen van Alchemie, of hoe de natuur en het universum werken,  leren begrijpen en ervaren. Dit zal je een boost in je bewustzijn geven, maar ook de tools om meteen in de praktijk aan de slag te gaan. Tools die je meteen kan gebruiken om jezelf en je team/organisatie te scannen. Deze training geeft je de basis mee zodat je Alchemie van Leiderschap in je leven en je leiderschap kan leren toepassen.

Bijna alle leiderschapstrainingen gaan het gekende potentieel stretchen of veranderen. Wij focussen vooral op die velden die nog niet helemaal benut worden. Naast een eenzijdig gebruik van de mentale dimensie, gebruiken de meeste leiders het emotionele potenieel erg beperkt en het fysieke en spirituele potentieel zo goed als niet.

Om dit in kaart te brengen gebruiken we het model van de 5 natuurelementen: water – vuur – metaal – hout – aarde. We zullen tijdens deze dagen veel aandacht besteden aan het wakker maken van dit nog slapend en dus ongebruikt potentieel, zodat je het zowel in je privé- als in je zakelijke leven optimaal kan inzetten.

 

Wat leer je? Wat brengt het je? Wat is het doel?

- Wat is Alchemie van Leiderschap en waar komt het vandaan? 

- Hoe kan het leiders en organisaties in deze tijden helpen met wat zij te doen hebben?

- De natuur en het universum als levenskaart en ontwikkelingsmodel.

- Het ware potentieel in jezelf ontdekken met de natuur als model. De 4 levensdimensies.

- De koning en de ministers. Je diepste waarden en grootste natuurlijke kracht centraal in je leven. 

- Alchemie als sleutel tot ‘echt’ en duurzaam succes. Van lijden naar leiden.

- In je element zijn: Je natuurlijke basisenergie en ontwikkelpunten ontdekken als fundament voor talent, expertise en ervaring.

- Thema’s die behandeld zullen worden gekoppeld aan de 4 dimensies zijn:

 • De fysieke dimensie. Gronding. In je lichaam zijn en zo ‘echt aanwezig zijn’. Bij de kern van de zaak blijven. Leren om spanning los te laten, je eigen schaduwkant en het effect daarvan kennen.
 • De emotionele dimensie. Helderheid over je emotionele kleurenpallet. Het ware leidershart. In het vuur van de strijd staan. Leiding geven met passie en compassie.
 • De mentale dimensie op een meer creatieve manier leren gebruiken. Ruimte creëren voor wat er echt toe doet. Wat leidt (niet drijft) jou als leider? Helder en effectief denken en communiceren.
 • De spirituele dimensie: Spiritualiteit is jouw directe relatie met de levensbron. Je spiritueel potentieel ontdekken en leren toepassen in je leven en je werk.

- We zullen zeker ook iets doen met de prachtige natuur in de ‘Heerlijckyt van Elsmeren’. https://www.facebook.com/watch/?v=1582153225182893

 

Voor wie is deze training geschikt?

Voor leiders die klaar zijn om vanuit een vernieuwd bewustzijn rond ondernemen zichzelf en hun organisatie te ontwikkelen volgens de eenvoudige en krachtige wetten van de natuur.

Onze Alchemie van Leiderschapsprogramma's blijken telkens opnieuw ook de ideale plek om met gelijkgestemde leiders te verbinden, elkaar op te tillen en samen een mooiere wereld te creëren!

 

 

Inschrijven

Graag minimum 1 maand voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Dirk Oellibrandt

Dirk Oellibrandt

Oprichter van Life Projects

Dirk is een traditionele en tegelijk moderne alchemist. Los van de beperking van religie en de illusies van de wereld en met de kracht en vrijheid van de oorspronkelijke spirituele wijsheid.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *