Alchemie van koken - 2020 - LES 1 | Life Projects

U bent hier

details

Alchemie van koken - 2020 - LES 1
nieuw

Alchemie van koken

In deze reeks van 4 avonden nemen we jullie mee in de kunst van lekker EN gezond  koken. Door het leren spelen met de ingrediënten wordt koken boeiend en verrassend.

Gezond koken is een kunst! Te vaak verliezen we de connectie met onszelf, met de liefde voor ons lichaam, waardoor we kiezen voor voeding die ons eigenlijk meer vergiftigt dan voedt. Hierdoor geraken we nog verder van onszelf verwijderden verdwijnt het gevoel van wel-zijn in ons lichaam.
Bewust kiezen welke voeding je tot je neemt is hier een belangrijke sleutel in.
Tijdens deze reeks willen we je niet enkel leuke, lekkere en gezonde receptjes aanleren, maar ook je laten voelen wat een verschil het maakt voor je lichaam en ziel om vanuit dankbaarheid, liefde en verbinding te koken! Om bewust met de ingrediënten en het kookproces om te gaan. Om de vruchten van de Aarde te eren en vanuit een gezonde mix van kennisen aanvoelen, ze te laten samensmelten tot heerlijke, evenwichtige gerechten!

Je gaat na elke les naar huis met een bundel van gevarieerde, verfijnde, voedzame en originele recepten ontstaan uit onze levenskunst.

Wat leer je:

  • Koken met seizoensgroenten. Elk seizoen schenkt ons wat we nodig hebben met haar rijkdom aan groenten en fruit. Naast smakelijke recepten krijg je kennis en inzicht in voeding en haar energetische werking op je lichaam.
  • Hoe je vlees vervangt met voedzame en lekkere (!) alternatieven.
  • Koken met de ongetemde kracht van wilde (on)kruiden uit ieders tuin. Zo proef je de kracht van wat de natuur ons schenkt om ons lichaam gezond te houden.
  • Hoe je je maaltijden op smaak brengt met originele kruidenmengelingen
  • Weetjes over hoe je je organen verbonden aan de 5 natuurelementen gezond houdt door eenvoudige kruiden- en keukentips, thee en drankjes.

 

2 oktober: Hartverwarmende wintermaaltijd

 

Demonstratie en receptenbundel + proeven ter plaatse in een gemoedelijke sfeer. Ruimte voor al je vragen

 

TIJDIG INSCHRIJVEN - PLAATSEN BEPERKT!

 

Door Katrien Laurens en Kathlien Bridoux.
Beide met een passie voor natuur en koken: van zelf kweken , plukken, verzamelen tot verwerken. 

 

 

Docenten tijdens de training

Kathlien Bridoux

Omschrijving

Meer info..
Katrien Laurens

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *