Alchemie van de Wijze Vrouw - Jouw aarde-vrouw in beeld - 2023 | Life Projects

U bent hier

details

Alchemie van de Wijze Vrouw - Jouw aarde-vrouw in beeld - 2023
nieuw

Dag lieve dame,

Na het volgen van de 3-daagse “Alchemie van de wijze vrouw” ben je heel dicht bij je vrouw-zijn gekomen en kon je die innig koesteren… of je ontmoette een belangrijke weerstand en bent daar met het licht van je bewustzijn mee aan de slag gegaan. 

We willen dit proces graag verder ondersteunen, en verankeren in de "materie". Vormgeven aan je innerlijke vrouw zal helpen om nog meer helderheid te krijgen over wat dit voor jou betekent en wat jouw unieke waarden hierin zijn.

Dit via klei vormgeven, is als een statement maken, zodat je niet ‘vergeet’ hoe het voelt om zo dicht en innig met jezelf in verbinding te zijn.  

Voor de weerstand die in je bewustzijn kwam, is het een uitnodiging telkens je naar je beeldje kijkt, zodat je ego dit ook niet ‘vergeet’ en je weerstand kan wegsmelten.

Maak je geen zorgen als je nog nooit met klei hebt gewerkt, we bereiden het veld goed voor zodat je diep binnenin jezelf komt, in connectie met je hart, ziel en lichaam en dan helpen we je in het vorm geven ervan. Je zult zien: dit wordt een boeiende en creatieve ontdekkingsreis!

Voorwaarde om deel te nemen is dat je Alchemie Van De Wijze vrouw reeds volgde.

Praktisch:

  • In de voormiddag herhalen we de meditaties en massages van tijdens het wijze vrouw weekend en delen we over onze evolutie en inzichten.
  • In de namiddag gaan we creatief aan de slag met het in klei vorm geven van jouw vrouwelijke essentie
  • Jouw beeldje heeft een tijd nodig om te drogen en daarna gebakken te worden. Je zal het beeldje dus nog niet dezelfde dag kunnen mee naar huis nemen. Eens het klaar is, verwittigen we je en kan je het iedere weekdag in de voormiddag komen afhalen in het Life Projects centrum.
  • Klei en het bakken van je beeldje is inbegrepen in de prijs.

Docenten tijdens de training

Elke Wilssens

Life Projects Coach, Bodyworker, Alchemie Teacher, Zaakvoerder Life Projects

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van leven die maar weinig mensen belichaamden.

Meer info..

Katrien Laurens

co-oprichter Life Projects

De drang om intens mensen te helpen leidde haar naar een verpleegsteropleiding, maar na 15 jaar werken in een ziekenhuis botste heel haar zijn met de structuur en de manier van werken.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *