Alchemie van Bodywork - Oefendag - december 2019 | Life Projects

U bent hier

details

Alchemie van Bodywork - Oefendag - december 2019
nieuw

Op veler verzoek organiseren we vanaf 2019 Bodywork oefendagen voor iedereen die geraakt is door de Alchemie van Bodywork en daar verder mee wil oefenen en ontdekken. Elke en Mieke nemen je mee in een reis door de verschillende lagen van Alchemie in het lichaam. 

In de Bodywork modules heb je aan den lijve ondervonden wat de Alchemie van Bodywork, waarbij je het lichaam uitnodigt in haar natuurlijke staat, voor je kan doen. Tijdens de oefendagen gaan we spelen met de verschillende elementen in behandeling volgens (een mix van) de elementen. 

Heb je goesting om de Alchemistische fysieke dimensie verder te onderzoeken? Heb je het verlangen meer thuis te komen in je lichaam en te oefenen met aanraking volgens de natuur? Of voel je de goesting anderen via aanraking naar hun natuur te brengen en je verder te beoefenen als ‘professionele' Alchemie van Bodyworker? Dan zien we je graag ‘live’ verschijnen.

Tijdens de dagen zullen we verschillende behandelingen met elkaar oefenen, aanraking via de poorten van aarde, water, metaal, vuur en hout en een combi daarvan. We oefenen met het ‘lezen’ van een lichaam, het voelen verdiepen en de overgave die nodig is om vanuit de ware natuur van de mens aan te raken. 

Deelnemers zullen oefenen met de elementen van de door hen gevolgde bodywork modules. 

Wil je je certificeren in Alchemie van Bodywork of als Life Projects coach, dan zijn deze dagen verplicht.

Inhoud:

Oefenen met de verschillende elementen:

  1. Aarde - Het ware fysische lichaam: ontwaken van je vrouwelijke kern: Geheimen van het ware lichaam. De principes van bewust aanraken voorbij techniek en theorie. De kracht van de donkere aardse energie. Alchemie van Bodywork parameters. Van Therapie naar Alchemie Initiaties. Bodywork terug naar de gewone mens brengen. De bron van vrouwelijk bewustzijn, Gevoeligheids- en verdiepingsoefeningen,Levenskrachtritueel
  2. Metaal - De kosmische Mens: initiaties in de elementen, de heilige Geometrie in het menselijk lichaam en hoe dit energienetwerk activeren. Kristalbewustzijn en de link met ‘the mind’. Hoe intentie en adem toepassen in bodywork.
  3. Water - Ritme: alles in het bestaan beweegt ritmisch. Van je cellen, je adem, je aura, tot de melkweg. Je leert om deze ritmes waar te nemen en te gebruiken om intelligentie en vitaliteit vrij te maken in lichaam, geest en ziel.
  4. Hout - Intelligentie: openen van de verborgen intelligentie. Het openen van het interne en externe informatiesysteem met zijn verschillende dimensies. Leren het etherische, emotionele en mentale veld te ervaren activeren.
  5. Vuur - Energie:het vrijmaken van lage trilling energie in het lichaam en openen van het energienetwerk via de 4 dimensionele behandeling. Leren om energie op te bouwen tussen je handen en met je intentie.

Voor wie?

Voor iedereen die al één of meerdere modules Alchemie van Bodywork volgde (5-daagse of Essentials).

Alchemie van Bodywork als beroepsopleiding:

In de moderne, overmentale wereld is de nood aan goede bodywork - alchemisten enorm.  Alchemie van Bodywork is een compacte maar complete bodyworkmethode. In onze Life Projects Academie leer je hoe je voorbij techniek en theorie DIRECT contact te maken met de ware natuur van het lichaam en de stroom van intelligentie die hiermee verbonden is.  Deze opleiding geeft zowel de getrainde coach, bodyworker, therapeut als de complete beginner voldoende basis om anderen te helpen met Alchemie van Bodywork behandelingen. Het compacte programma in combinatie met het circulaire leerprincipes zorgt ervoor dat de student op een natuurlijke manier kan groeien.  Meer info omtrent certificatie: neem contact op met ons kantoor op info@lifeprojects.be.

Docenten tijdens de training

Elke Wilssens

Elke Wilssens

Alchemie van Bodywork, buikdansinstructor, 4 Dimensioneel Bodyworker, Shiatsutherapeute

Reeds vanaf jonge leeftijd verdiepte ik me in zaken als yoga, Tai chi, chi kung, vegetarisme, macrobiotiek,... en de hele filosofie en levenswijze hierachter.

Meer info..
Mieke van Zon

Mieke van Zon

Life Projects coach - bodyworker - trainer

Na een studie communicatiewetenschap en een carrière in het bedrijfsleven als organisatie adviseur en interim manager, gaf Mieke''s lichaam aan dat het genoeg was met werken vanuit een mentale focu

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *