5 Elementen Kids Yoga - donderdagnamiddag - november 2019 | Life Projects

U bent hier

details

 • data: 
  do, 14/11/2019 - 16:30 tot 17:30
  do, 21/11/2019 - 16:30 tot 17:30
  do, 28/11/2019 - 16:30 tot 17:30
  do, 12/12/2019 - 16:30 tot 17:30
  do, 19/12/2019 - 16:30 tot 17:30
 • prijs: 
  79,- incl btw
 • docent: 
 • locatie: 

5 Elementen Kids Yoga - donderdagnamiddag - november 2019
nieuw

 

Een reeks van 5 lessen voor kids tussen 6 en 11 jaar.

Ik heb altijd al iets willen bijdragen aan het welzijn van onze kinderen. Vooral sinds ik zelf mama werd in 2012, raakt het me erg hoe er met kinderen wordt omgegaan. Ik geloof dat ieder kind van nature een bron van wijsheid in zich heeft, een eigen zielekleur. Ik geloof dat het belangrijker is om dit te eren en uit te nodigen, met de nodige ondersteuning, dan dat kinderen benaderd worden alsof ze alles moeten leren van volwassenen, alsof ze nog niet compleet zijn.

Mijn grootste wens voor onze kids is, dat ze volop hun eigen licht mogen laten zien, zelfzeker en blij in het leven kunnen staan en hun eigen weg durven te volgen. Dat ze een stevige basis hebben waardoor de uitdagingen in het leven hen niet onderuit halen. Helaas ervaren veel kinderen al vanop jonge leeftijd een grote druk om aan allerlei verwachtingen te voldoen en komen er enorm veel prikkels en indrukken op hen af. Het volgen van hun eigen groei ritme wordt dan moeilijk. Dit creëert vaak veel interne spanning, wat zich dan kan uiten in hun gedrag.

Geïnspireerd door onze eigen dochter, die af en toe meegeniet van een volwassen 5 elementen yoga les of bodywork behandeling, en me zo toonde hoe heilzaam 5E Yoga ook voor kinderen kan zijn! Zo ontstond 5E yoga voor kids. De lessen zijn een speelse reis doorheen de 5 natuurelementen. We gaan aan de slag met 5E yoga houdingen, massage/bodywork, beweging, ademhaling, dans, zelfmassage, meditatie en relaxatie. Van nature voel ik kinderen goed aan en kinderen voelen zich goed bij mij. Vanuit een wederzijds respect ontstaat er ruimte om te durven zijn wie ze echt zijn, om te ontspannen en open te bloeien.

 

Inschrijven

Graag minimum 14 dagen voor aanvang van de training inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij tijdig alle praktische regelingen treffen om deze training te laten plaatsvinden.

 

Docenten tijdens de training

Elke Wilssens

Elke Wilssens

Alchemie van Bodywork, buikdansinstructor, 4 Dimensioneel Bodyworker, Shiatsutherapeute

Reeds vanaf jonge leeftijd verdiepte ik me in zaken als yoga, Tai chi, chi kung, vegetarisme, macrobiotiek,... en de hele filosofie en levenswijze hierachter.

Meer info..

Inschrijvingsformulier

De velden met een * zijn verplicht

Indien je een account aanmaakt, hoef je niet iedere keer je gegevens in te vullen bij het inschrijven.

Je kan hier inloggen met een bestaande account, of hier registreren als je nog geen account hebt.

 

Cursus
Adres
Facturatie
Indien uw facturatie gegevens afwijken van bovenstaand adres, kan u deze hier invullen, alsook het BTW-nummer. Indien er achteraf wijzigen dienen te gebeuren aan de facturatie gegevens, dan zijn we genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. Cfr. onze algemene voorwaarden.
Contactinfo
Vragen
Nieuwsbrief
Algemene voorwaarden *