Mieke van Zon | Life Projects

Mieke van Zon

Life Projects Coach
Alchemy of Bodywork Practitioner
Life Force Ritual Teacher
leiderschapscoaching
4 Dimensioneel Bodywork

telefoon: 
+31(0)614/32.52.24

email: 

tarief: 
persoonlijke coaching €75/uur tax incl
leiderschapscoaching €150/uur tax excl

Mieke geeft coachings in Nederland en op verzoek in Hamme.

Leven volgens je ware natuur. Dat is wat ik elke dag nastreef, ook als ik met mensen werk. Balancerend in alle dimensies van het leven;  lichaam, gevoelens, gedachten en ziel. En dat is een hele uitdaging in het dagelijks leven met  relaties, kinderen, werk, opleiding, vrienden, familie en alles wat daarmee samenhangt.

Mijn grootste leermeester op dit pad is al heel lang moeder natuur. Als ik het even niet meer weet, kijk ik naar buiten en naar binnen en zie hoe perfect en eenvoudig alles georganiseerd is in de natuur. Volgens mij is dat ook de bedoeling van onze ware natuur, ons mens-zijn. Verwondering over het leven en de schoonheid van het menselijk lichaam heeft mij altijd al bewogen de dingen te doen die ik doe. Mijn zoektocht naar het in balans brengen van de buitenwereld met mijn binnenwereld is langzaam aan een ontdekkingsreis geworden. En dat maakt het leven rijker en leuker.

In mijn coachings en behandelingen gaan we samen op ontdekkingsreis naar je ware natuur, Via het gesprek en het lichaam. Als die twee met elkaar in balans komen wordt steeds helderder wie je echt bent en wat je te doen hebt. Mijn passie is mensen begeleiden in het proces van ontwaken in hun eigen leven. Ik werk altijd vanuit liefde en respect en help je te zien en voelen wat je in de weg staat om te leven wie je bent.

Over Mieke:

Na een studie communicatiewetenschap en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven op het gebied van management, communicatie, public relations als consultant en interim manager, bracht het leven me bij de 4 dimensionele bodywork en levenskunst opleiding van Dirk en Katrien. Inmiddels werk ik al vele jaren als coach, behandelaar en trainer, samen met Life Projects. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk in Nederland waar ik in het land van Maas en Waal woon, samen met mijn man, onze 3 dochters en onze dieren.