Mieke Bruneel | Life Projects

Mieke Bruneel

Executive Coaching & Bodywork

telefoon: 
+32 (0)486/39.55.50

email: 

tarief: 
Executive Coaching & Bodywork: 150 euro excl btw/uur
Life Check: 40€/30 minuten incl btw (een Life Check is een korte, intensieve sessie om te kijken waar je nu staat in je leven)

Mieke Bruneel

Al mijn hele leven lang ben ik gefascineerd en nieuwsgierig naar wat mensen drijft en leidt en wat maakt dat mensen floreren of net blokkeren. De uitdagingen in mijn eigen leven waren telkens kansen om te verdiepen en te putten uit mijn interne bron aan mogelijkheden om ermee om te gaan. Ik geloof dat leren en bewuster worden een onvermijdelijk en continu onderdeel is van het leven en voel me gezegend dat in mijn werk voluit te kunnen (be)leven.

Volgens mij heeft elk mens een unieke waarde en is er niks mooiers dan dat mensen bij die waarde komen en die ook volledig durven te leven. 

Dat ik mensen kan en mag begeleiden bij het ontdekken van hun ware potentieel en deel mag zijn van hun reis om dat potentieel vorm te geven in hun leven en werk, is een geschenk.

Als ondernemer ben ik creatief en vurig om andere ondernemers te begeleiden in hun tocht naar wie ze zijn, wat ze werkelijk verlangen en hoe ze dat vorm kunnen geven in het hier en nu.

Ik ben mama van 4 prachtige mensen, ik ben een danser, een toneelspeler, muzikant, schrijver, een levensgenieter en hou vooral van eenvoud en intensiteit.

 

Voel je welkom voor een life check, dat is een eerste sessie waarin we samen exploreren waar je nu staat in elk van je levensgebieden en definiëren waar je nu vooral nood aan hebt.