Kathlien Bridoux | Life Projects

Kathlien Bridoux

Life Projects Coach
Alchemy of Bodywork Practitioner
Life Force Ritual Teacher

telefoon: 
+32(0)476.71.84.49

email: 

tarief: 
Basisprijs € 90,- voor 60 à 90 min. Ook mogelijk online
Life Check € 45,- / 30 minuten incl btw (een Life Check is een korte, intensieve sessie om te kijken waar je nu staat in je leven)

Mijn continue zoektocht naar 'Hoe vind ik evenwicht, energie, levensvreugde? Hoe ga ik om met mijn sensitiviteit? Wie ben ik als vrouw? Hoe voel ik mij een waardevolle moeder?' heeft me naar vele opleidingen geleid. Ik begon in 2011 met studies voetreflexologie, cranio-sacraal therapie en evolutiepsycholgie, maar bij Bodywork sloeg de vonk helemaal over!

Ik vind het ongelooflijk boeiend hoe onze lichamen ons veel meer vertellen dan wij kunnen met woorden. Door te gaan voelen wat er zich onder de oppervlakte afspeelt, komen de meest cruciale onderwerpen naar boven. Ik doorging zelf een grote transformatie door dieper in mijn lichaam te gaan leven en zag dat hoe we ons voelen in ons lichaam in verbinding staat met hoe we denken, hoe we ons voelen in onze relaties, onze plek in de wereld. Voelen wat goed voor je is en je werkelijke grenzen en verlangens ervaren is vanzelfsprekender als je goed in je lijf zit. Door dieper verbonden te zijn met je lichaam kan je vitale energie, jouw oerkracht, het vertrouwen in je eigen lichaam en geest versterken. Dat wens ik jou toe!

Samen met jou kijk ik naar de werkelijke betekenis van de uitdagingen, pijn, ontmoetingen, talenten en geluksmomenten in je leven. Ik neem ik je mee op reis in jezelf, zodat jij jezelf kan ontmoeten, jezelf kan voelen achter de maskers, aangeleerde overtuigingen en overlevingsstrategieën. Zodat jouw kwaliteiten en dieper potentieel zich kunnen tonen. Zo leer je jezelf gaandeweg beter kennen vanuit een diepere laag, krijg je inzicht in wie je werkelijk bent en wat het leven van jou verlangt.

Bodywork gebruikt een verzameling aan technieken waarbij diepgaand in de verschillende lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) gewerkt wordt. Met de nodige afwisseling in intensiteit wordt je hele systeem weer in stroming gebracht zodat je weer vrijer kan ademen in jouw lijf en leven.

Specialisatie kinderwens - zwangerschap - kraamtijd - ouderschap:
Bij de geboorte van mijn zoontje Ilai in 2012 ervaarde ik de immense schoonheid en oerkracht van het leven geven. En er was niets ooit zo ingrijpend, zo transformerend dan het moeder worden. Niets zo verrijkend dan op weg gaan, samen met hem.  Daarom specialiseerde ik me aanvullend ook in kinderwens, zwangerschap, kraamtijd en ouderschap. Zo begeleid ik graag (toekomstige) ouders bij het verwelkomen, ontvangen en op weg gaan met hun kind(eren). Meer info op www.innata.be