Elke Wilssens | Life Projects

Elke Wilssens

Life Projects Coach
5E Yoga teacher
Alchemy of Bodywork Practitioner
Shiatsu therapeute
4 Dimensioneel Bodyworker

telefoon: 
+32(0)486/11.70.74

email: 

tarief: 
75 €/uur

In 1998 kwam ik voor het eerst met bodywork in contact en werd op slag verliefd. Vanuit mijn verlangen om ook andere mensen hierin te inspireren en te begeleiden, startte ik in 2003 mijn eigen praktijk op.

Ik had zelf intens ervaren hoe bewust lichaamswerk diepe processen in mezelf en in mijn leven in gang had gezet en hoe er heling ontstond vanuit het voeden en uitnodigen van een dieper potentieel i.p.v. het willen wegwerken van de klachten.

Hoe je door oprecht te gaan luisteren naar waar de uitdagingen in je leven je in uitnodigen, opnieuw dichter komt bij leven vanuit wie je echt bent. Waardoor er terug vervulling komt en je levensvitaliteit terug gaat stromen.

Ik hou van de echtheid die er ontstaat tijdens een behandeling. Alle maskers vallen weg, alle verhalen die ons denken creëert over wie we zijn worden onbelangrijk en het lichaam die daaronder haarfijn aantoont hoe het echt met ons gaat. Het is voor mij iedere keer weer een voorrecht om doorheen alles wat “fout” is, terug de zielsaanwezigheid van de persoon uit te nodigen waardoor klachten vanzelf verminderen, weggaan of onbelangrijk worden.

Een behandeling ontstaat in het moment en is een combinatie van coaching, bodywork en healing. Alchemie Van Bodywork omvat aanraking volgens de 5 Elementen en kan dus gaan van diep fysiek, spanning vrijmakend, in beweging zettend, tot subtiel energetisch, verbindend. Maar altijd vanuit een diepe bewustzijnsstaat.

 

Over Elke:

Reeds vanaf jonge leeftijd hield de vraag “hoe kan je echt gelukkig zijn?” me intens bezig. Ik kon voelen dat er een diepere laag was van waaruit je kon leven. Lang heb ik geworsteld met enerzijds de connectie en voeling met het spirituele en anderzijds het vermogen om dit in de wereld te leven.

Ik werd aangetrokken tot zaken die me die diepere ervaring van leven gaven. Zo verdiepte ik me vanaf mijn vroege tienerjaren in Tai ji, yoga, gezonde natuurlijke voeding, aromatherapie,..

Op mijn 19 jaar wilde ik een opleiding Shiatsu volgen en kwam zo bij Life Projects terecht. De waarheid en éénheid tussen het spirituele en fysieke raakte me diep en zette een onomkeerbaar proces in gang. Het bracht me op weg naar het vervullen van mijn Life Project.

Ik behaalde mijn certificaat van Shiatsu healer, 4 Dimensioneel Bodyworker, Alchemie Van Bodyworker, Life Projects coach, 5 Elementen Yoga teacher, Alchemie Van leven teacher,…

Vanuit mijn meer dan 15 jarige ervaring en studie van Oriëntaalse dans, of buikdansen, ontwikkelde ik Yin Flow, om vrouwen te helpen terug volop te genieten van vrouw zijn.

Met veel passie, toewijding en dankbaarheid inspireer ik graag andere mensen tijdens mijn lessen en in mijn praktijk!