Davy Carlé | Life Projects

Davy Carlé

Life Projects Coach
Alchemy of Bodywork Practitioner
Life Force Ritual Teacher
Meridian Chi Kung Teacher

telefoon: 
+32(0)474.99.75.31

email: 

tarief: 
Basisprijs € 65,- voor 60 à 90 min.
Life Check € 45,- / 30 minuten incl btw (een Life Check is een korte, intensieve sessie om te kijken waar je nu staat in je leven)

Zes jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met alchemie tijdens de Alchemie Van Leven Jaartraining. Daar werd ik geraakt door de taal van de natuur, waar alles is wat het hoort te zijn. Opvallend was dat ik tijdens deze cursus niets aan mezelf moest toevoegen, maar meer ont- dekte welk potentieel er van nature al zat, maar waar ik nooit bij kwam. Dit zat bij mij bedolven onder bepaalde overtuigingen, gedachten, angsten, gebeurtenissen, enz. Bodywork hielp mij om hier niet onder gebukt te gaan, maar om deze stagnatie in mijn lichaam vrij te maken zodat het meststof werd voor mijn eigen fundament als mens.

Wat is leven?  

Een vraag die ik al lang bij me droeg. Echt Leven startte bij mij wanneer ik ontdekte dat mijn binnenwereld en mijn buitenwereld elkaar weerspiegelden.

De scheiding die ik voelde tussen hoofd en lichaam creëerde mijn lijden. Een eindeloze cyclus waar het lichaam samen met de gedachten voortkomende uit angst, de drager van is.

De switch van geleefd worden naar leven gebeurde wanneer ik ontdekte dat ik die cyclus zelf creëerde. Het aankomen in mijn lichaam als thuisbasis was het grootste geschenk wat bodywork me gaf. Het zorgde voor een altijd aanwezig fundament. 

Want wat als je nu niet alleen jouw hoofd als “bedrijf” hebt, maar heel jouw lichaam? Dat maakt dat er veel meer ruimte is om te ontvangen en te verwerken. Het lichaam WEET zoveel meer dan je met je denken probeert te begrijpen.

Ik ben leven!

Over Davy:

Naast bodyworker heb ik mijn eigen bouw- en vastgoedbedrijf. Je zou kunnen zeggen dat ik zowel woningen, als mensen verbouw naar hun natuurlijke welzijnsstaat!

“Woon je al een tijdje op je zolder (hoofd) en ben je jouw leefruimte (lichaam) wat vergeten? In bodywork herontdek je de perfectie die er al die tijd aanwezig was in jou, maar je even vergat.”

Mijn sterkte is dat ik mensen, door een veilige omgeving te creëren, terug in hun lichaam kan helpen landen, waardoor er rust en stilte ervaren wordt in het hoofd. Ik help helderheid te creëren door een ander perspectief aan te bieden en zo de vinger op het pijnpunt te leggen. Zo komen we samen tot waar het echt om gaat.

In mijn Bodywork sessies, is er een afwisseling tussen directheid en zachtheid. Dat creëert een grote rijkdom van mogelijkheden waarbij je lichaam aangeeft wat er nodig is op dit moment.

Ik ga er in een behandeling van uit dat je al perfect bent. Door te luisteren naar jou en jou uit te nodigen naar jouw plek van perfectie, ontstaat er helderheid en worden alle problemen/verhalen plots heel simpel. Je weet wat te doen en wat niet.

Ik help je graag om terug je volledige lichaam te bewonen.