Alchemie van Coaching | Life Projects
Alchemie van Coaching
met een
kracht
leer coachen vanuit
en
diepgaand
eenvoud
effect

Alchemie van Coaching

Coaching training

Alchemie van Coaching

Hoe begeleid ik mensen professioneel als coach, consultant, docent of therapeut, volgens het integrale principe van het grote moederbedrijf, de natuur?

De kwaliteit van de coach bepaalt het resultaat

Coaching is mensenwerk. Het grootste deel van het effect van een coaching ligt bij de kwaliteit van de coach. Bij zijn of haar vaardigheden, mogelijkheden en limitaties. Maar zeker ook bij de mate van aanwezigheid van de coach. In hoeverre is deze zelf thuis en ‘online’ tijdens een coachingssessie?

Elk van de menselijke lagen heeft zijn typische natuur. Door deze interne alchemie te begrijpen en te cultiveren kun je het vermogen ontwikkelen om in al die verschillende lagen effecten te bereiken. Wat er bij de coach hiervoor nodig is, is een shift in zijn eigen fysieke, emotionele en mentale houding t.o.v. het leven.

Welk stuk van jouw eigen potentieel gebruik je (nog) niet tijdens je coachings? Hoe laat jij het proces stromen en ‘weet’ je wat juist is om te doen of zeggen op het juiste moment?

Wat leer je tijdens Alchemie van Coaching?

  • Hoe neem ik ze mee op ontdekkingreis naar hun eigen goud?
  • Hoe ontwikkel ik het bewustzijn, de houding en de interne en externe verbindingen, die ervoor zorgen dat mijn aanpak een diepgaand effect krijgt.
  • Ook leer je hoe deze zee van indrukken om te zetten in een praktisch en efficiënt handelen en een begrijpbare taal.
  • Hoe stel ik me zo op dat ik als begeleider een poort word naar het veld van oneindige mogelijkheden?

Een multi-dimensionale kijk op de mens en de wereld is hiervoor nodig. Dirk heeft de reputatie om mensen te kunnen lezen en zien zoals weinigen dat kunnen. Hij neemt je hierbij mee in zijn eigen diepe innerlijke voel- en belevingswereld waarin je niet enkel jezelf, maar ook de mensen en de wereld om je heen op een veel ruimere/integrale manier leert waar-nemen.

voor wie is deze training geschikt?

Deze intense training is geschikt voor iedereen die coach wil worden & voor coaches, consultants en leiders die willen leren anderen beter aan te voelen, te lezen wat er zich afspeelt op een fysiek / energetisch / emotioneel / mentaal / groepsniveau.

Onderdelen van het programma:

Alchemie van Coaching bestaat uit twee onderdelen:

  • Alchemie van Coaching - basisopleiding
  • Alchemie van Coaching - praktijkworkshops (mogelijkheid tot de workshops apart te volgen)

 

Voor data en meer info van onze basisopleiding en praktijkworkshops, geven we je hierbij een overzicht van onze kalender:

Kalender Alchemie van Coaching